Hírlevél


Hírek


TámogatásKérjük, támogassa Ön is adója 1%-ával a Budapesti Farkasok Közhasznú Sport Egyesületet

wolvesl81 - 2017.5.29. 9:08

Kiadó felület 660x82

2017-ben is örömmel fogadja az 1% felajánlásokat a Budapesti Farkasok KSE.

Kérjük, támogassa Ön is adója 1%-ával a Budapesti Farkasok Közhasznú Sport Egyesületet

Adójának 1%-a programjaink és céljaink megvalósulását segíti, és lehetővé teszi, hogy minél több fiatalnak nyújtsunk sportolási lehetőséget.

Kedvezményezett neve: Budapesti Farkasok Közhasznú Sport Egyesület
Adószámunk: 18117046-2-41

Mit kell tenni?

Ha Ön készíti el saját adóbevallását (elektronikusan, vagy papír alapon) ne felejtse el kitölteni a  EGYSZA lapot. Ha munkáltatója készíti el adóbevallását a rendelkező nyilatkozatot tegye egy borítékba, zárja le és írja alá a lezáráson átnyúlóan! A borítékra írja rá nevét, címét és saját adóazonosító jelét! Adja a borítékot munkáltatójának.

Az alábbi linkre kattintva és a személyes adatok kitöltése után már nyomtatható is a nyilatkozat.A rendelkezés benyújtására 2017. május 22-ig van lehetőség

ez a határidő jogvesztő, elmulasztása igazolási kérelemmel sem menthető ki.

A rendelkező nyilatkozat benyújtható:

  • a személyi jövedelemadó-bevallással együtt (ügyfélkapun keresztül elektronikusan, postai úton, vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen),
  • az új online felületen 2017. március 15-e után a WebNYK program segítségével,
  • munkáltatói adómegállapítás esetén 2017. május 10-ig lezárt borítékban leadva a munkáltatónak, (Fontos, hogy a lezárt borítékon rajta legyen az adóazonosító jele, a leragasztás helyén pedig az aláírása!)
    • a 16EGYSZA jelű nyomtatványon (ügyfélkapun keresztül elektronikusan, vagy postai úton, vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen, ez esetben lezárt, adóazonosító jellel ellátott borítékban).
    • a 16EGYSZA jelű nyomtatvány adattartalmával egyező nyilatkozati lapként, önállóan lezárt, adóazonosító jelével ellátott postai borítékban (postán vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen).
  • a bevallástól elkülönülten, közvetlenül a NAV-hoz

Azt, hogy az Ön által idén megjelölt kedvezményezett(ek) részesült(ek)-e a felajánlott 1(+1)%-os összeg(ek)ből, jövő év januártól a NAV honlapján megtekintheti.

Amennyiben ügyfélkapuval rendelkezik, elektronikus úton tájékoztatjuk a felajánlott összeg kiutalásáról.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a rendelkező nyilatkozaton jelezheti hozzájárulását ahhoz, hogy nevét és elérhetőségét a megjelölt civil kedvezményezettel közölje a NAV. 

Az adatkezelési hozzájárulás és az adatok feltüntetése a rendelkező nyilatkozaton önkéntes, nem feltétele az érvényes rendelkezésnek.

Kiadó felület 660x82


Enthroners
Budapest Wolves

Enthroners Budapest Wolves
Időpont: 2018.3.24. 0:00
Helyszín:
2018 Try Out