Hírlevél


Hírek


WU16Ismét egy Osztrák döntő...

Wolves - 2015.2.13. 19:03

Kiadó felület 660x82

Osztrák U17-es elődöntőt játszottunk a hétvégén

Ismét egy Osztrák döntő...

Vasárnap U17-es csapatunk az osztrák 9fős korosztályos bajnokság elődöntőjét játszotta, a Traun Steelsharks ellen.

A mérkőzést a Steelsharks kezdte jobban, csak nagy szerencsével sikerült őket megállítani a saját célterületünkhöz közel, és a második támadásukból már pontokat is szereztek. A cápák harmadik támadásukkal nagyon közel kerültek az újabb 6 pontos megszerzéséhez, azonban egy fumble után a labdát Bartók Tamás szedte össze és meg sem állt az ellenfél célterületéig. Baross Gábor a szokásos magabiztossággal berúgta az extrát, így kiegyenlítettünk. A második negyedben a csak futásokkal operáló osztrákok megszerezték a második hazai Touchdownt, azonban felébredt a farkasok támadósora is és Gasparik Gergő átadását Molnár Viktor váltotta 6 pontra. A félidő vége előtt még volt idő egy field goal-ra, így 17-14-es vezetéssel vártuk a második félidőt.

A második játékrészben már a védelemmel sem volt gond és rendre megállítottuk a támadásokat, amiben nagy szerepe volt Belcsik Bencének, aki nagyon szépen olvasta az ellenfél futásait és egy interceptiont is begyűjtött, és Benke Ábelnek (force fumbe, fumble rec.). Még a harmadik negyedben tovább növeltük előnyünket Flaskay Máté elkapásával (23-14). A negyedik negyed ennek megfelelően Wolves futásokkal és Steelshars passz kísérletekkel telt. Röviddel a mérkőzés vége előtt a hazaiak felzárkóztak 23-21-re egy nagyon szép irányítófutással. 3,5 perccel a mérkőzés lefújása előtt már “csak” megkellett tartani a labdát és összehozni egy first downt, amit végül Bosnyák Bence gyönyörű elkapásával és a Baross-Bartók páros futásaival sikerült is.


A játékosok közül kiemelendő Gorzás Benedek, aki végig oda-vissza játszott támadó- és védőfalemberként és a farkasok secondary-je, akik egy passzt sem engedtek a mérkőzés során.


A Döntőre november 9-én kerül sok a St. Pölten Invaders otthonában. 

szerző: Sóti László

Kiadó felület 660x82


Budapest Wolves 2
Levelek Spartans

Budapest Wolves 2 Levelek Spartans
Időpont: 2022.7.17. 18:00
Helyszín: Div2 elődöntő az Angyalföldi Sportközpontban
Labdázz vele!
Eredmények.com
Amerikai foci live scores