Hírlevél


Hírek


Keressük, neveljük a jövő Farkasait

kelemenakos - 2016.6.13. 6:51

Kiadó felület 660x82

Itt a lehetőség, hogy kipróbáljátok a Farkasok féle edzést.

Keressük, neveljük a jövő Farkasait

A Farkasoknál évek óta nagy hangsúlyt fektetünk a fiatalok megnyerésére, a gyerekek bevonására, és a sportág népszerűsítésére. Erőfeszítéseinket bizonyítja, a rengeteg nagy sikerű edzőtábor, a folyamatos játékosállomány bővülés és ezeknek hatására természetesen a számos junior és felnőtt bajnoki cím itthon és Ausztriában is. 

Szerencsénkre egyre nagyobb merítésből kerülnek be felnőtt csapatunkba beolvadó fiatal tehetségeink, akik előtt mind a hazai, mind a nemzetközi megmérettetés és a válogatottság lehetősége is biztosított csapatunknál.


Az elmúlt években a szövetség által kiválasztott “Az év U19 játékosa” megtisztelő cím tulajdonosa volt Nemes Nátán és Mezei Márk is, akik a felnőttek között is sok játéklehetőséget kapnak.


A felnőtt csapatban minden poszton komolyan bevethető, nemrég kiöregedett U19-es játékosok is szerepet kaptak idén. Lassan a fiatalok kiszorítják a régi nagy öregeket, akik a versengés ellenére nagy szívvel és lelkesedéssel küzdenek kezdő pozíciójukért, valamint minden segítséget megadnak az ifjú vetélytárs-tanoncoknak. Egyik legrégebbi motorosunk Majoros Csaba TE például, régóta “neveli”, segíti az ifjú tehetség Varga Péter TE karrierjét és talán ő várja legjobban a napot, amikor Péter teljes mellszélességgel a helyébe léphet ezen a kemény poszton. De Csaba nem adja könnyen a bőrét, a legutóbbi olaszországi túrán is megmutatta elkapásaival, hogy még mindig lehet számítani rá.


Egy szó, mint száz építkezünk, bővülünk, fiatalítunk. Már közel 50 fiatal sportolónk van az U13-U15 korosztályban is. Ennek a programnak a következő állomása az utánpótlás korosztályoknak meghirdetett pénteki nyílt edzés ahova várunk minden érdeklődőt. Reméljük őket is hatalmukba keríti az amerikai football csodája és csatlakoznak a korosztályos csapatainkhoz, hogy egy nagy sikeres család, egy igazi falka tagjai lehessenek!  


Várunk pénteken minden 11-19 év közötti fiút és lányt, hogy kipróbálhassák a Farkasok féle edzést.


Helyszín: Wolves edzőpályája 1139 Budapest Rozsnyay utca 4.

Időpont : 2016.06.03

Regisztráció 17:30-18:00

Edzés 18:00-19:30


1-2-3 FARKASOK


Kiadó felület 660x82


Budapest Wolves
Nyíregyháza Tigers

Budapest Wolves Nyíregyháza Tigers
Időpont: 2018.6.30. 0:00
Helyszín: Budapest
Adó 1% felajánlás