Hírlevél


Hírek


WLadiesPályán a lányok

gasparikgergely - 2016.9.13. 23:48

Kiadó felület 660x82

Idén először a Farkasok női csapata is pályára állt, vasárnap barátságos mérkőzésen fogadták a Warsaw Sirens csapatát.

Pályán a lányok

Pályán a lányok


Idén először a Farkasok női csapata is pályára állt, vasárnap barátságos mérkőzésen fogadták a Warsaw Sirens csapatát.


A pénzfeldobást a vendégcsapat nyerte, azonban a választás jogát elhalasztva, a Farkasok csapata kezdhette meg a támadást. Az offense remekül kezdett, egyre több yardot hoztak és a támadássorozatuk végén Borbély Rita megszerezte az első pontokat (6-0). A sikeres drive után, a Farkasok védelme is megmutatta a tudását, és puntolásra kényszerítették a vendégeket. Ezután a támadók újból szép támadás sorozatot mutatattak be, de sajnos a pontszerzés elmaradt.




A második félidőben a védelem továbbra is keményen küzdött, de mégis sikerült bevinnie az első touchdownt a vendégeknek, viszont az extra pontot sikerült kivédeni (6-6). A támadósor újból folyamatosan hozta a yardokat azonban egy-egy kis hiba miatt nem tudtak újabb pontokat szerezni. A vendégeknek pedig sikerült kiismerniük védelmünk gyenge pontjait. A félidő végén újabb touchdownt szereztek a Szirének.(6-12). Sajnos ekkor már csak egy perc  állt a Farkasok támadósorának rendelkezésére, amely hiába hoztak folyamatosan yardokat, sajnos kevésnek bizonyult az újabb pontszerzéshez.


Solti Orsolya: „Nagyon erősen kezdtük a mérkőzést a támadóink rögtön pontot tudtak szerezni és a védelmünk is jól teljesített, de sajnos nélkülöznünk kellett egy kulcsjátékost, ami nagyon megrendített minket mind fejben mind teljesítményben.Sok újonc játékossal kellett kiálljunk, akiknek még semmi meccs tapasztalatunk sincs, ejtettünk apró hibákat, amik sajnos a mérkőzésbe kerültek nekünk, de érzem, hogy sokkal több van ebben a csapatban, mint amit a kilátogatók láthattak a hétvégén.”


Ez a mérkőzés egy jó lehetőség volt arra, hogy az új játékosok éles helyzetben is kipróbálhassák magukat és felkészülhessen a csapat az őszi szezonra.


Ezúton is szeretnénk megköszönni minden szurkolónknak, aki kilátogatott vasárnap a mérkőzésére, hiszen erőt adott a csapatnak a kitartó szurkolás.


Írta: Török Nikolett


Fotók: Balla Csaba


Kiadó felület 660x82


Budapest Wolves
Nyíregyháza Tigers

Budapest Wolves Nyíregyháza Tigers
Időpont: 2018.6.30. 0:00
Helyszín: Budapest
Adó 1% felajánlás