Hírlevél


Hírek


WU19Magyar Junior Bajnoki Döntőre hangolódva

Wolves - 2016.12.6. 14:12

Kiadó felület 660x82

Magyar Junior Bajnoki Döntőre hangolódva

2016. november 19-én megrendezésre kerül a 2016-os Magyar Junior Bajnokság döntője, ahova idén a Budapest Wolves U19-es csapata és a Miskolc Steelers U19-es csapata jutott be.

A szervezők 13:30-tól várják a kedves érdeklődőket, hogy együtt szurkoljunk a döntőbe jutott csapatokért.

A mérkőzés szak kommentátora Kovács Sándor lesz, aki maga is sokáig amerikai focizott, visszavonulása óta több csapatnál dolgozott edzőként, jelenleg a Magyar Amerikai Football válogatott edzői stábjában tölt be szerepet. Hallhatjuk NFL mérkőzések magyar kommentátoraként valamint a Sport TV Trash Talk műsorának állandó szereplője.


Köszönjük, hogy elfogadta felkérésünket, hogy legyen a Magyar Junior Bajnokság döntőjének kommentátora és ígérjük a várhatóan esős idő ellenére is remek hangulatot fog varázsolni a kilátogató szurkolók között a lelátón.

A mérkőzés 14:00-kor kezdődik.

A játékvezetők bevonulását követően hagyományosan úgy vonulnak a pályára a döntőbe jutott csapatok, hogy a korosztályukban utolsó szezont játszó játékosokat egyesesével név szerint szólítja majd pályára kommentátorunk ezzel is kiemelve és megköszönve nekik az elmúlt évek fáradságos és kitartó munkáját. A Miskolc Steelers csapatában 2 ilyen játékost láthatunk még a Wolves csapatában 6 kiöregedő játékos lép utoljára pályára az utánpótlás csapat tagjaként.

A csapatok bevonulását követően a mérkőzés tiszteletbeli kezdő rúgását Tóth Tamás paralimpiai bajnok fogja elvégezni. Tamás a házigazda Wolves csapatához hasonlóan a XIII. kerület sportolója a Vasas SC bajnoka. 2016-ban Rióban szerzett aranyérmet, 100 háton ért fel a csúcsra az S9-es kategóriában, és ezzel megszerezte a magyar csapat első aranyérmét.
Nagyon köszönjük Tamásnak, hogy elfogadta felkérésünket és további sok sikert kívánunk sport karrierjéhez.

 

November = MovemberAz Ausztráliából indult Movember mozgalom célja, hogy világos üzenetet küldjön az erősebbik nem képviselőinek, ne hanyagolják el saját egészségüket, figyeljenek oda a problémákra, rendszeresen vegyenek részt szűrővizsgálatokon. A bajusz egy „kitűző”, melyet büszkén visel gazdája, ahogy a mellrák kampány támogatói a rózsaszín szalagot hordják a szívük felett. A mozgalommal az évek során több mint 174 millió dollár adományt tudtak gyűjteni a résztvevők.

A férfiak egészségéért és a prosztatarák ellen 2009 óta csatlakoznak hazai önkéntesek a Movember-mozgalomhoz. 2015-ben a mozgalom már egyesületi formában működik tovább annak érdekében, hogy felhívjuk a figyelmet a szűrüvizsgálatok fontosságára. Évente átlagosan 4500 férfit diagnosztizálnak prosztatarákkal, közülük körülbelül 1500-an sajnos életüket vesztik ebben a betegségben.

A hazai MOVEMBER Egyesület nagykövetei között több híres sportoló, színész, zenész és műsorvezető is megtalálható. Movember Nagykövet Tóth Tamás is és BAJUSZPÖNDÖRÍTŐ csapatként csatlakozott a Budapest Wolves csapata is.

 

A döntőn a lelátó konténerekhez közelebbi oldalán műanyag pohárban ingyen meleg teát tudunk biztosítani a kilátogató nézőknek, valamint becsület kasszás alapon a #movember mozgalmat támogatva papír pohárban is tudunk adni teát.

 

Hagyományteremtés

Az idei évben nem csak a Magyar Amerikai Football Szövetség hanem mindkét döntőbe jutott csapat is készül egy-egy MVP (Most Valuable Player) díjjal azaz a mérkőzés legértékesebb játékosának járó trófeával. Ezzel kívánunk hagyományt teremteni, hogy a döntőbe jutó csapatok is díjazzák ellenfelük egy kiemelkedő játékosát, ezzel is elismerést nyújtva a pályán nyújtott teljesítményükért. 

 

Sok szeretettel várunk mindenkit, aki szeretné megnézni a jövő legtehetségesebb magyar játékosait a pályán együtt szurkolni nekik a lelátón.

Mi hisszük, hogy a fiataloké a jövő, és hogy az utánpótlás nevelésben rejlik egy sikeres csapat igazi ereje és azok a fiatalok, akiket szombaton láthatnak játszani megmutatják, hogy kitartó munkával el lehet érni a legnagyobb célokat is.

 

Mérkőzés helyszíne: Angyalföldi Sportközpont,
1139 Budapest, Rozsnyai utca 4.
Kickoff: 14:00
Belépő ára: 1000,-Ft/fő

Várunk mindenkit sok szeretettel!
Hajrá Farkasok!

A szervezők a programváltozás jogát fenntartják!Kiadó felület 660x82


Budapest Wolves 2
Levelek Spartans

Budapest Wolves 2 Levelek Spartans
Időpont: 2022.7.17. 18:00
Helyszín: Div2 elődöntő az Angyalföldi Sportközpontban
Labdázz vele!
Eredmények.com
Amerikai foci live scores