Hírlevél


Hírek


Wolves Alpha Team - Hall of Fame

Wolves - 2019.7.5. 23:40

Kiadó felület 660x82

A 2019-es Wolves Alpha Team tagok teljes névsorát a Maker's Mark HFL elődöntőre azaz 2019.06.22-ig bezárólag ismeri meg a közönség.

Wolves Alpha Team - Hall of Fame
A Budapesti Farkasok története 2004-ben kezdődött. Az eltelt 15 évben száznál több mérkőzést játszott le a csapat, 7 magyar bajnokságot nyert és a nemzetközi porondon is szép sikereket ért el. A szurkolók végigkövethették a teljes 15 évet a lelátókon, folyamatosan hírt kaphattak az eredményekről, de nehéz megmondani, hogy hány ember dolgozott ezeken a sikeren az évek folyamán. Több ezer játékos, edző, segítő vette ki a részét a csapat munkájából. Ahogy múlik az idő, egyre nehezebb megmondani, hogy 2008-as bajnokcsapatban ki volt a bal tackle, esetleg az offensive koordinátor. Szeretnénk, ha a 15 év legmeghatározóbb alakjai nem merülnének a feledés homályába. 

A Wolves Alpha Team néven 2019-ben útjára induló Hall of Fame program az elmúlt 15 év legfontosabb szereplőiről emlékezik meg. A 8 fővel megalakuló tagok mellé minden évben beválasztásra kerül a halhatatlanok csarnokába három olyan játékos, edző, vagy egyéb segítő, akik a pályán, a pálya szélén, esetleg az irodában sokat tettek a Budapesti Farkasok csapatáért. Az elnökség tagjai, illetve a már beválasztott "halhatatlanok" mérlegelik és döntik el minden év elején, hogy kik érdemlik meg az adott évben az örökös címet. Csupán annyi a feltétel, hogy legalább 3 éve visszavonult játékos vagy szakember legyen az illető és az utolsó csapata a Farkasok. De az érdem járhat legtöbb futott yardért, a legbriliánsabb védelem megálmodásáért, vagy a csapat utazásainak fáradhatatlan szervezéséért. Ami biztos, hogy a beválasztottak mind mind sokat tettek a csapat fejlődéséért, hogy 2019-ben is Magyarország legmeghatározóbb klubcsapata a Budapest Wolves.

Kövess minket Facebookon a Maker's Mark HFL elődöntő eseményben
Kiadó felület 660x82


Budapest Wolves 2
Levelek Spartans

Budapest Wolves 2 Levelek Spartans
Időpont: 2022.7.17. 18:00
Helyszín: Div2 elődöntő az Angyalföldi Sportközpontban
Labdázz vele!
Eredmények.com
Amerikai foci live scores