Hírlevél


Hírek


TámogatásA Down Alapítványnál járt a Falka

Wolves - 2019.8.5. 8:59

Kiadó felület 660x82

Jótékonysági falfestésen vettek részt a Budapest Wolves és a Wolves Ladies önkéntesei, a Wolves Spirittel és a helyi lelkes érdeklődőkkel együtt a Down Alapítvány Zágrábi Gondozóházában

A Down Alapítványnál járt a Falka

A Wolves idei első segítő projektje a Down Alapítványnál a ház egyik közösségi helyiségének régóta esedékes kifestése volt, július utolsó szombatján. Honnan jött az ötlet? A házzal, ahol felnőtt fogyatékkal élő emberek mindennapjai telnek, Gulyás Veronika, a Wolves társadalmi felelősségvállalás-koordinátora vette fel a kapcsolatot, miután úgy hallotta, jól jönne a segítség.

A festés előkészítésekor egy igazi szakember, Balogh Miklós hozzáértő útmutatása mellett Verus és Török Niki, a Wolves operatív vezetője bejárták a terepet. Verus megvette a festékeket, ecseteket és egyéb kellékeket támogatónk, a Front Page Communication valamint Verus és Szalay Zsanett Pynky anyagi hozzájárulásával pedig szombaton nekiláttunk a munkának. 

A ház megtelt segítőkkel:

Szupercsapatunk Kutasi Csilla Éva vezető ápolóval és Péchy István illetve Horváth József ügyfelekkel kiegészülve álltak neki a munkának. Juhász Enikő, Kondrák Nóri, Danku Dávid és párja Pauer Dalma, Marczi Máté, Szűcs Máté, Moni Róbert és kedvese; Pázmándi István, Mikivel , a festővel és fiával Koppánnyal nekiálltak a munkának.  Eni meglepte a kis különítményt finom palacsintával is, aminek elfogyasztása után már kora délutánra készen lettek a közösségi helyiség kifestésével. Eljött Kelemen Ákos média koordinátor is, aki nemcsak tartotta a lelket az egybegyűltekben, de még egy csokor, meccsekre szóló jeggyel is meglepte a ház lakóit.

Ezúton is üzenjük nekik: várjuk őket szeretettel az eseményeinken!

Előtte/utána képek

További akciókat tervezünk az intézményben, mert nagyon jól éreztük magunkat és segíteni mindig jó. 

Várunk legközelebbi segítő akciónkon!

Írta: Gulyás Veronika
Képek: 
Kutasi Csilla, Kelemen Ákos

Kiadó felület 660x82


Wolves Junior U19
Tatabánya Mustangs

Wolves Junior U19 Tatabánya Mustangs
Időpont: 2019.10.19. 0:00
Helyszín: Budapest
Labdázz vele!