Hírlevél


Hírek


Back on the field

Wolves - 2020.10.13. 22:20

Kiadó felület 660x82

Edzésbe áll minden csapatrészünk és korosztályunk.

Back on the field

A járványügyi veszélyhelyzet enyhülésével a korábban érvényes kijárási korlátozást eltörölte a kormány, és enyhítő intézkedéseket hozott a sporttevékenységekkel kapcsolatban is. Immár Magyarország egész területén megengedett az amatőr sport edzéseken való részvétel.

Mindemellett a Magyar Amerikai Futball Szövetség, a csapatokkal karöltve, törekszik arra hogy a 2020-as felnőtt bajnokságok lebonyolításának feltételeit megteremtse. A szövetség célja hogy a nyár végén mindhárom felnőtt bajnokság, csökkentett mérkőzés számmal ugyan, de elkezdődjön.

Ezzel a törekvéssel összhangban, a közel 3 hónapos kényszerpihenő után, jövő héten minden csapatrészünk és korosztályunk újra edzeni kezd.


Mindeközben figyelemmel kell lennünk a veszélyhelyzethez kapcsolódó, fennálló tilalmak és korlátozások betartására, továbbá az Országos Sportegészségügyi Intézet, valamint a Nemzeti Népegészségügyi Központ ajánlásaira, a sportlétesítmények működtetésére vonatkozó protokollokra, illetve az edzőpályánk üzemeltetője által előírtakra is.

Ezekkel összhangban, kis létszámú, 5-10 fős csoportokban fogjuk megkezdeni az edzéseket, ügyelve arra hogy a fizikai távolságot megtartsuk, s ezzel a lehető legnagyobb mértékben csökkentsük a fertőzés kockázatát. Edzőink fel vannak rá készülve, hogy a megszokott edzésmódszereinktől eltérő tréningeket tartsanak. A lehetőségekhez képest kerülni fogjuk a pályafelszerelések, és labdák használatát. Amit használunk, azt pedig minden alkalommal fertőtleníteni fogjuk. Reméljük hogy ezekkel az óvintézkedésekkel elkerülhetjük azt hogy a játékosaink és az edzőink megfertőződjenek a vírussal.Gyors körkép a többi szakosztályunk háza tájáról.


Baseball @BudapestRedsBaseballSE

A megfelelő távolságtartás mellett pár hete már edzenek. A sportág lehetővé tette, hogy korábban elkezdjék az aktív játékot, és az U15 már játszott egy felkészülési tornát Jánossomorján. A felnőtt NB1, NB2 valamint az U12 is múlt héten játszott edzőmeccseket. Ezen a hétvégén pedig intersquad meccse volt a két felnőtt csapatnak.


Kézilabda @BudapestWolvesHandball

Előreláthatóan szeptemberben kezdődik nekik a bajnokság. Leghamarabb július végén térnek vissza a terembe.


Darts @BudapestWolvesDarts

Náluk is újra indult már az élet. Habár a hivatalos bajnokik indulási dátuma még ismeretlen, a felkészülést a korlátozások lazítását követően megkezdték, és ezen a hétvégén már házi versenyt tartottak. 
Írta: Tarnai Zoltán


Kiadó felület 660x82


Budapest Wolves 2
Levelek Spartans

Budapest Wolves 2 Levelek Spartans
Időpont: 2022.7.17. 18:00
Helyszín: Div2 elődöntő az Angyalföldi Sportközpontban
Labdázz vele!
Eredmények.com
Amerikai foci live scores