Hírlevél


Hírek


W1Szándékaink a 2020-as őszi szezonra.

balful - 2020.10.13. 22:20

Kiadó felület 660x82

Döntés született a bajnoki indulásról.

Szándékaink a 2020-as őszi szezonra.

A koronavírus járvány következtében kialakult speciális, precedens nélküli helyzet világossá tette számunkra, hogy amennyiben a sikereinket megalapozó utánpótlás központú, és hosszú távú fejlődés fókuszú filozófiánkhoz hűek akarunk maradni a 2020-as őszi szezonban is, akkor határozott döntést kell hoznunk a közelgő csonka bajnokságra való felkészülés megkezdésekor. A Budapest Wolves Elnöksége, egyetértésben a csapat edzőivel, úgy határozott, hogy a Szövetség által kialakított új felépítésű rendszerben nem adunk be nevezést a 2020-as szezonban a kiemelt bajnokságra, azaz a HFL-re.


A döntés nem volt könnyű. Hosszú egyeztetések és viták előzték meg. Igyekeztünk minden érintett álláspontját megismerni. Kikértük és mérlegeltük játékosaink és szakvezetőink véleményét. A körülmények ismeretében biztosak vagyunk benne, hogy a helyzetnek leginkább megfelelő döntést hoztuk meg.


Ez természetesen nem jelenti azt, hogy lemondunk az őszi szezonról. A nyár és az ősz folyamán elsősorban az utánpótlás játékosaink fejlesztésére, valamint a jövő évi kiemelt bajnokságra való felkészülésre kívánunk hangsúlyt fektetni. Sportszakmai szempontokat figyelembe véve, és a jövő év sűrűnek ígérkező hazai és válogatott programját szem előtt tartva, azt a lehetőséget választjuk, hogy MAFSZ Divízió 1-ben indítunk csapatot.


Számítunk minden felnőtt és junior korú játékosunk részvételére a MAFSZ Divízió 1 szezon során, függetlenül attól, hogy tavaly a HFL keret, a Wolves 2 keret, vagy a junior korosztály tagja volt. Ezzel párhuzamosan szeretnék meghagyni a lehetőséget a pihenésre, vagy csökkentett terhelésre azoknak a játékosainknak akik járványügyi okokból, vagy a következő teljes szezonra készülés jegyében nem kívánnak a csonka szezonban pályára lépni.
Kiadó felület 660x82


Budapest Wolves 2
Levelek Spartans

Budapest Wolves 2 Levelek Spartans
Időpont: 2022.7.17. 18:00
Helyszín: Div2 elődöntő az Angyalföldi Sportközpontban
Labdázz vele!
Eredmények.com
Amerikai foci live scores