Hírlevél


Hírek


A Farkasok tesztelnek

kelemenakos - 2021.5.17. 20:41

Kiadó felület 660x82

Ahogy 2020-ban úgy idén is komolyan vesszük a járványhelyzetet.

A Farkasok tesztelnek


[scroll down for English]


Tavaly márciusban idehaza elsőként állítottuk le az edzéseinket, majd a vírus terjedéséről szóló hírek folytán nem adtunk le nevezést HFL-be, és a novemberi korlátozások után is elsőként döntöttünk a leállás mellett. Később, az éppen zajló divízió 1 bajnokságból is visszaléptünk, hogy játékosaink és családjaik biztonságát szem előtt tartva csökkentsük a fertőzés lehetőségét.


Idén is komolyan vesszük a járványügyi intézkedéseket, aminek első lépéseként a Covid-19 harmadik hullámára válaszul néhány napig szüneteltettük az edzést. Keresnünk kellett egy olyan megoldást, amely mindenki számára biztonságosabbá teheti az edzéseken való részvételt és felkészülést.

2021 március 17-től kezdve amerikai futball játékosainkat és edzőinket, az edzések megkezdése előtt teszteljük, hogy akik negatív Covid tesztet produkálnak azok nyugodtan sportolhassanak, akiknél viszont esetleg pozitív eredményt mutat a teszt azok ne fertőzhessék meg csapattársaikat.


A tesztelés költségének nagy részét az egyesület biztosítja, de a játékosok anyagilag is hozzájárulnak a tesztek és szükséges személyzet biztosításához, ezzel jelezve, hogy számukra is fontos hogy biztonságban sportolhassanak.


A szerda esti első alkalom sajnos eredményezett pozitív tesztet. Az érintett a protokollunknak megfelelően nem vett részt az edzésen és felkeresi háziorvosát a további teendők tisztázása érdekében. 


Vigyázzatok ti is magatokra és tegyetek meg minden fontos lépést a fertőzés csökkentése érdekében.
As a response to the current spike of Covid-19 cases in Hungary, we decided to start testing our players and coaches before each practice. This will be quite a resource intensive undertaking for us, yet we believe this new preventive measure will benefit the safety of our people, and will increase the likelihood that the team will be healthy enough when the HFL and division 2 seasons will start in a few weeks.


Stay safe everyone. And please adhere to your local health regulations.Kiadó felület 660x82


Budapest Wolves 2
Levelek Spartans

Budapest Wolves 2 Levelek Spartans
Időpont: 2022.7.17. 18:00
Helyszín: Div2 elődöntő az Angyalföldi Sportközpontban
Labdázz vele!
Eredmények.com
Amerikai foci live scores