Hírlevél


Hírek


TámogatásTöbb éves sikeres partneri kapcsolat után ismét meghosszabbítottuk együttműködésünket a BioTechUSA-val!

Wolves - 2022.3.9. 22:20

Kiadó felület 660x82

Legyen szó bármilyen sportágról, az eredményes játékhoz nemcsak a rendszeres és kemény edzés, hanem a tudatos, sportcéloknak megfelelő táplálkozási szokások kialakítása is szükséges.

Több éves sikeres partneri kapcsolat után ismét meghosszabbítottuk együttműködésünket a BioTechUSA-val!

 Egy ilyen étrend összeállítása azonban komoly szaktudást igényel. Épp ezért a BioTechUSA csapata mind termékeikkel, mind magasan képzett szakértőik segítségével évek óta támogatja csapatunkat a megfelelő sporttáplálkozás kialakításában. Ezt a kölcsönös partneri kapcsolatot most pedig újból sikeresen meghosszabbítottuk!

“Magas minőségű termékek, szakértelem, elhivatottság. Ezek segítettek hozzá minket az elmúlt évtizedekben, hogy Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő étrend-kiegészítő gyártójává váljunk - mondta Tóth Szabolcs, a BioTechUSA marketingvezetője. Széles termékkínálatunk mellett a sport és az egészséges, aktív életmód népszerűsítésére is nagy hangsúlyt fektetünk, illetve szakértőink által folyamatos edukációs tevékenységet is végzünk. Fő márkaértékeink a fiatalos lendület, professzionalizmus és dinamikusság, amely értékek tökéletesen ráillenek a Budapest Wolves csapatára is. Így nagy örömünkre szolgál, hogy a több éve tartó partneri együttműködésünket ismét megerősíthettük.”

Kiadó felület 660x82


Budapest Wolves 2
Levelek Spartans

Budapest Wolves 2 Levelek Spartans
Időpont: 2022.7.17. 18:00
Helyszín: Div2 elődöntő az Angyalföldi Sportközpontban
Labdázz vele!
Eredmények.com
Amerikai foci live scores