Hírlevél


Hírek


W2Újabb lépést tett a rájátszás felé a W2

Wolves - 2021.6.9. 8:00

Kiadó felület 660x82

Második mérkőzésén is győzni tudott a Budapest Wolves 2, 28-6-os sikerükkel vezetik a Divízió 2 nyugati csoportját.

Újabb lépést tett a rájátszás felé a W2

Verőfényes napsütés várta a csapatokat május 16-án Diósdon, ahol a Saints ellen lépett pályára második csapatunk. A védelem már az első támadás során letette névjegyét, hiszen Homoki Balázs révén sikerült összeszedni egy fumble-t a Diósd térfelén, így még egy félpályát sem kellett megtennie Blaschek Bence legénységének az első pontokig. A távolságot végül 2 pass interference büntetésnek köszönhetően sikerült ledolgozni. A találkozó első hatpontosát Tóth Levente futotta meg, majd Hegedűs Máté jutalomrúgásával 7-0-ás előnyhöz jutottunk. 


A találkozó első Touchdownját Tóth Levente szerezte

A Saints a következő támadásában is a futásokra alapozott, így legközelebb csak a második negyedben került vissza a Wolves Offensehez a labda. Először Tóth Levente hosszú passzát Fullajtár-Horváth Gergő kapta el, majd Szilágyi Sándor futásával már a Red Zone-on belül voltak a támadók. A drive Ducza Bálint elkapott Touchdownjával zárult.

Egy rövid kirúgás után a saját 40 yardosáról jöhetett a hazai csapat, akik egy büntetésnek köszönhetően át is lépték a félpályát. Itt két hosszú passzt is megpróbált a diósdiak irányítója. Az első még nem talált célpontot, a második viszont már igen, méghozzá az élete második mérkőzését játszó Marciano Rodriguest, ezzel pedig ismét labdát szerzett a védelem. A félidőben már nem esett több pont, így 14-0-ás állásról várhatták a csapatok a folytatást.


Marciano Rodrigues Interceptionje

Szokásához híven álmoskásan indította a második játékrészt a W2. A hazaiak egy onside kickel kezdték meg a félidőt, amit össze is tudtak szedni, három kísérlet után viszont kénytelenek voltak elpuntolni a labdát. Hiába szerzett yardokat a Farkasok támadósora, végül a félpálya jelentette nekik is a végállomást. A védelem viszont továbbra is remekelt, egy screen passba tudott beleütni Eric Rosales, a felpattanó labda pedig Széles Bálint kezei között landolt.

Az utolsó negyedre megrázta magát az Offense, Sam Makarawa 40 yardos futott Touchdownjával eldöntötte a mérkőzést. A Diósd blokkolta az extra pont kísérletet, így 20-0 állt ekkor az eredményjelzőn. Ugyan vezetett még egy szép driveot a Saints, de ez már csak a szépítésre volt elegendő. A kegyelemdöfést végül Fullajtár adta meg, aki a védője feje fölül húzta le a labdát, megszerezve ezzel szezonbeli negyedik Touchdownját. A kétpontos is sikeres volt, Steiner Boldizsár elkapásával alakult ki a 28-6-os végeredmény.Legközelebb május 29-én lép pályára a Wolves 2, Pécsre utazik majd a csapat. Az alapszakasz talán legfontosabb mérkőzése következik, hiszen az eddigiek alapján a Legioners lehet a legnagyobb rivális a nyugati csoportban.

írta: Balizs Benedek
fotó: Kardos Gábor

Kiadó felület 660x82


Budapest Wolves 2
Levelek Spartans

Budapest Wolves 2 Levelek Spartans
Időpont: 2022.7.17. 18:00
Helyszín: Div2 elődöntő az Angyalföldi Sportközpontban
Labdázz vele!
Eredmények.com
Amerikai foci live scores