Hírlevél


Hírek


W1OFFENSE - ha megrezdül a labda

Wolves - 2021.7.7. 23:00

Kiadó felület 660x82

Pontokat kell csinálnunk, haladnunk kell, ütemesen, égetve az időt. Így kezdte az edző a gyors eligazítást a pálya szélén.

OFFENSE - ha megrezdül a labda

Gyorsan, pontosan, és agresszíven kell játszanunk. Ellentmondást nem tűrően. Hátrányban vagyunk, 1 touchdownnal és egy field goallal, 7 ponttal vezet az ellenfél. Az utolsó, 4. negyedben vagyunk, van még vissza vagy 6 perc körül, a spori előbb annyit mondott, az ellenfél punttol, mindjárt mi jövünk.


11-en kocogunk fel a pályára, 4 elkapó, 1 futó, 1 irányító és 5 offense fal. Jó kis csapat, általában mi dominálunk, de most több kell. Az ellenfél a saját 25 yardosunkig rúgta el a labdát, nem hordtuk vissza, üvöltöttünk a játékosoknak, nehogy hozzáérjenek, jöjjenek el a labdától, hisz a labda halott, ha a rúgó csapat ér hozzá először, automatikusan a mienk.

Jól kezdünk, passzolunk párat, jönnek is az elkapások, a többiek szépen blokkolnak, az OL és az RB teszi a dolgát, megvédik a QB-t, ő pedig a kezünkbe varázsolja a labdát. Nem megyünk ki az oldalvonalon kívülre, hadd pörögjön az óra, cammognak a másodpercek, mi még belemegyünk 1-1 utolsó ütközésbe, úgy is megérdemli az ellenfél. 


3 elkapás és egy hosszú futás, máris az ellenfél 30 yardosán belül vagyunk, elégett 2 perc az óráról, de ez még kevés, be kell vinnünk az endzoneba a labdát, nyernünk kell. Az edző jelez, formáció, játék, offense falnak passz védekezés, futó is elkapó útvonalat kap. Összeállunk, az irányító behívja a playt, pár másodperc tanácskozás, ki merre, ki kit blokkol, majd taps és futunk fel a labda vonalába. 


Beállunk és nézzük a labdát, hallgatjuk az irányítót, az ellenfél szurkolói persze üvöltenek mint az Istennyila, nem is hallok semmit. Nézem a labdát, ha megrezdül, én már robbanok is előre. Megvan az útvonalam, látom ki áll vele szemben, erős srác, de azért be tudom ültetni a hintába, lefutható. Jönni fog a labda, menni fog, miénk a meccs. A labda megmozdul, én elindulok előre, 3 yard majd kivágok balra szép ívesen, mögöttem társam keresztez, látom az ellenfél már rámozdul a keresztre, az emberem lemaradt, ütem előnyöm van. Visszanézek, és látom, hogy a QB is felém néz, elkezd hátrálni, meglendíti a karját, a labda szépen száll. Rajtam a világ szeme. 

Látom, hogy fut felém a Safety, de már mindegy, verve van a kis drága. A labda ideér időben, szemem folyamatosan ezen az indokolatlan alakú tárgyon miközben karomba zárom és becsúszok az Endzoneba. A porfelhőben látom, hogy a spori integet, érvényes elkapás, touchdown!


Gyere el és ismerd meg az amerikai foci világát. Kezd el ezt a nagyszerű sportot nálunk, légy részese a Falkának.

További hasznos infók az eseményben: AMERIKAI FOOOTBALL TOBORZÓ - WOLVES.

Regisztrálj a Toborzóra:
Kiadó felület 660x82


Budapest Wolves 2
Levelek Spartans

Budapest Wolves 2 Levelek Spartans
Időpont: 2022.7.17. 18:00
Helyszín: Div2 elődöntő az Angyalföldi Sportközpontban
Labdázz vele!
Eredmények.com
Amerikai foci live scores