Hírlevél


Hírek


WFlagFlag fociban is vannak Farkasok

kelemenakos - 2015.5.14. 0:35

Kiadó felület 660x82

Miakich Gábor edző mesélt milyen volt az első kupanap Győrben

Flag fociban is vannak Farkasok

20 játékossal indultunk neki a győri flag kupa napnak. Az U15-ös csapatunknak nem ez lesz a fő profilja és a kupanap előtt 3 héttel kezdtünk készülni a flag kupára. Addig atlétikai alapmozgásokat, tackle football alapdrilleket végeztek a srácok, a legtöbben még felszerelés nélkül. Mivel célunk tovább bővíteni az U15-ös keretet, ezért úgy gondoltuk jó móka lesz kipróbálni a flag focit illetve megmutatni magunkat. Ősszel az osztrák U15-ös tacklefoci bajnokságban, ha sikereket akarunk elérni, még erősítésre lesz szükségünk, ezért folyamatosan várjuk az edzésre a 15 év alatti újoncokat. A nyári edzőtáborig, még bárki bátran bekapcsolódhat!

A rövid felkészülés ellenére remekül sikerült a kupanap, a régóta erre készülő csapatokkal egyenrangú ellenfelek voltunk. Az eredeti kiíráshoz képest fél órával előbb kellett kezdenünk, így hamar belecsöppentünk a sűrűjébe a flag focinak, rögtön a későbbi győztes, néhány 16 éves ügyes játékossal is kibővített Dunaújváros csapata várt ránk szoros meccsen egy TD-vel maradtunk alul. A következő meccsen lemostuk a győr igencsak fiatal keretét, volt futott és elkapott TD is. Még egy RB-nek küldött passzt is sikerült TD-re váltani. A mérkőzések során 6 különböző sportolónk is szerzett TD-t. Gratulálunk nekik. Harmadik illetve negyediknek következtek az Újpest Bulldogs elleni meccsek. Sajnos ezeken a meccseken nem mindig csak a pályán történtek érdekes események. A jó hangulat és a fair play jegyében, azonban nem vettük fel a kesztyűt, és a kisiskolás korú cuki kisgyerekekkel is felálló Újpest 1 és 2 csapata is legyőzött minket.

A bronz meccsen megpróbált mindent a csapat, ugyancsak az újpest ellen, de sajnos fejben nagyon elfáradtunk és végül miután szóltam az ellenfélnek és a bíróknak, hogy elszámolták a pontokat, mindenki számára világossá vált, hogy sajnos 1ponttal győzött az Újpest.

Köszönjük a támogatást a szülőknek, a bíráskodást a bíróknak, a szervezést a Győrnek. Gratulálunk ellenfeleknek, remélem mindenki jó élményekkel tért haza. Szerintem, minden csapat, aki időt, pénzt, energiát fordított a gyermekekre és ezzel építgette saját fényes jövőjét, győztesként térhetett haza.

A következő kupanapot a Farkasok rendezik 2015 május 10-én. Részletek hamarosan...

írta: Miakich Gábor
képek: Nyitrai Csilla

Kiadó felület 660x82


Budapest Wolves 2
Levelek Spartans

Budapest Wolves 2 Levelek Spartans
Időpont: 2022.7.17. 18:00
Helyszín: Div2 elődöntő az Angyalföldi Sportközpontban
Labdázz vele!
Eredmények.com
Amerikai foci live scores