Hírlevél


Hírek


A Budapest Wolves KSE 2016 évi szakosztályonkénti díjazottjai

kelemenakos - 2017.1.17. 9:30

Kiadó felület 660x82

Egyesületünk szakosztályonkénti MVP és ÉV Farkasa díj nyerteseinek listája

A Budapest Wolves KSE 2016 évi szakosztályonkénti díjazottjai


Ha esetleg nem tudtátok volna, nem csak amerikai fociban létezik Budapesti Farkasok. Évek óta remek eredményekkel és sikerekkel működik cheerleading szakosztályunk, valamint az utóbbi 2 évben női és férfi kézilabda csapataink is megmutatták a farkas falka erejét. Ezt bővítettük ki idén női röplabda szakosztály elindításával és tervben van még kosárlabda valamint gurulós foci életbe léptetésének is terve a 2017-es évre. De most ne menjünk ennyire előre, hiszen ez a cikk a 2016-os évről szól.

Budapest Wolves Cheerleading

2016 december 9-én a Budapest Wolves Közhasznú Sport Egyesület minden szakosztálya jelenlétében megtartotta évzáró értékelését és díjátadó ünnepségét. Szép számmal jelentek meg egyesületünk játékosai, segítőink és az őket elkísérő családtagok, barátok.
Az esemény helyszínét a VIII. kerültben nemrég nyílt ONE BEER biztosította, akiknek ezúton is köszönjük a lehetőséget.

Budapest Wolves fényképe.

A szakosztályok vezetői vagy segítői megtartották rövid évértékelő beszédüket, így mindenki megismerhette az egyesület más területén szereplők eredményeit és terveit. Az értékelések után a díjátadók sorát elsőként az amerikai focival és ebben is az „Év újonca” díjjal kezdtük:

A 2016-os „Év Újonca” díj nyertesei
U13: Torpis Péter
U15: Benke Máté
U17: Deim Vilmos
U19: Tóth Mesiesl Ábel
Ladies: Szakácsi Janka
Felnőtt: Tóth Gyula

Budapest Wolves Női röplabda

Ezt követte a tojás fociban „Legtöbbet fejlődött” játékosok díjazása

U13: Steiner András Boldizsár
U15: Tóth Levente
U17: Thúrzó Tamás
U19: Farkas Márkó
Ladies: Kovács Alexandra
Felnőtt: Kotány Márton

Így érkeztünk el az MVP” díjakhoz és itt már minden szakosztályban értékeltük játékosainkat

Cheerleading: Korondi Anett
Női röplabda: Máté-Tóth Anna
Női kézilabda: Bernát Eszter
Férfi kézilabda: Pethő Csaba
Offense U13: Szekeres Tamás
Offense U15: Pázmándi Krisztián
Offense U17: Hermann Attila
Offense U19: Varga Péter
Offense Ladies: Répási Kordélia
Defense U13: Homoki Balázs
Defense U15: Bőrőndy Márk
Defense U17: Wallner Olivér
Defense U19: Homoki Gergely
Defense Ladies: Marlyin Réka

Az este folyamán nem csak játékosokat értékeltük, hanem megköszöntük azoknak a segítőknek a munkáját, akik az egyesületet extra módon támogatják.
Digruber Gyula, Digruber Zsombor, Dinnyés Eszter, Gasparik Gergely, Gorzás Péter, Kelemen Ákos, Kelemen Fruzsi, Kovács Réka, Lőrincz Kitti, Majoros Csaba, Merucza Attila, Oláh Gergely, Renyhárt Róbert, Sári Márta, Száraz Kata, Szűrné Uhrin Krisztina, Tarnai Zoltán, Török Niki

Szurkolóink, azaz a Wolves Spirit is készült egy meglepetéssel. A „Farkasok Lelke” különdíjat, idén 3 hölgy számára osztották ki:
Kovács Réka, Muzsnyai Edina, Török Nikolett

Végül talán a legfontosabb díj került átadásra ami „Az Év Farkasa” elismerés. A csapatok játékosai maguk közül küldtek be jelöléseket, és a jelöléseket követően az interneten keresztül lehetett a szavazatokat leadni.


Néhány nyertes jelölés a teljesség igénye nélkül:

„A csapat játékosaként kezdte, majd mikor edző választásra került sor, jelentkezett és azóta heti kétszer, este 10 óráig edzi a csapatunkat, miközben a GE röpicsapat csapatkapitánya is. Fontos hozzátenni, hogy teljesen ingyen, önszorgalomból és lelkesedésből vállalja, bármikor felmerült, hogy fizetnénk neki, rögtön elutasította és inkább sportfelszerelések beszerzését javasolta. Tudom, hogy edző, de úgy gondolom, hogy figyelemre méltó ez az elhivatottság és a sport iránti szeretete.”

„Szervező és vezető munkájának köszönhetően mindkét kézicsapatnak csak a játékra kell koncentrálnia. Munkája mellett szabadidejében intézi a szövetség felé szükséges feladatokat. A fiú csapat csapatkapitánya és az ösztönző felhívások, posztok megalkotója”

Csanád Király fényképe.

Budapest Wolves férfi kézilabda

„Amellett hogy aktív eredményes játékosa a csapatának, minden meccsen ott van. Pályát épít, cipekedik, vizet oszt. És mosolyával felvidítja a környezetét.”

„Hihetetlen képességekkel rendelkező védőjátékos, minden edzésen ott van és maximumot teljesít. Megingathatatlan az önbizalma, lelkesedése. Imádja a kihívásokat. A pozitív gondolkodása képes átlendíteni minden csapattársát a nehézségeken. Igazi kis mókamester, a csapat szíve. Fiatal kora ellenére igazi kis vezéregyéniség, példát mutat a pályán és azon kívül is csapattársainak. Minden meccsen láthatjuk a közönség soraiban szurkolóként, szivacsként szívja magába a focitudást edzésről-edzésre, meccsről-meccsre dörzsöltebb játékos lesz.”

„Mindenkinek mosolyt csal az arcára napocska frizurájával, rendkívül pozitív személyiség, igazi empatikus csapatjátékos. Sokszor oda-vissza kényszerül játszani támadásban és védekezésben is, de lelke mélyén igazi elkapó, kicsit bolondos, kicsit fura, de csupa szív játékos, aki kiteszi a lelkét a csapatért. Nagyon jó keze van, fordulékony, gyors minden tulajdonsága adott ahhoz, hogy igazi vezéregyéniséggé nője ki magát az elkapók között, akár magasabb korosztályban is.”


Budapest Wolves Ladies


„Igen csöndes, szerény, de annál szorgalmasabb és tehetségesebb elkapó. Bátyja árnyékából kilépve már többször bizonyította érdemes figyelni rá. U17 és U19 korosztályban is kimagasló fegyelme, munkamorálja. Küzdőszellem és pontosság jellemzi játékát. Minden mérkőzésen ott van, biztatja a kisebbeket és példát mutat a nagyobbaknak is. Rettentően kitartó, állhatatos, csak a győzelem elfogadható számára. A támadósor mellet a védelem oszlopos tagja is volt az u17-ben. A sport mellett tanulmányaira is odafigyel, példaértékű edzésmunkája mellett sem hanyagolja el az iskolát.”

„Amellett, hogy a felnőtt csapat aktív játékosa, folyamatosan edzősködik az alacsonyabb korosztályokban mind tavasszal, mind ősszel. A meccsek körüli szervezésben  folyamatosan dolgozik, intézkedik. Keresi a jobb megoldásokat. BL meccsre kaput gyártott, TV-eredményjelző, hogy csak a nagyobb dolgokat említsem.”


Ezekhez hasonló jelölések alapján végül a játékosok és a Budapest Wolves szurkolói közösen választották meg a nyerteseket:

Női röplabda: Hajda Eszter
Női kézilabda: Bánóczy Diána
Férfi kézilabda: Hubay Mátyás
U13: Homoki Balázs
U15: Pázmándi Krisztián
U17: Varga Tamás
U19: Gombos Dávid
Ladies: Lőrincz Kitti
Felnőtt: Merucza Attila

A díjátadók után természetesen belekezdtünk egy fantasztikus estébe, ahol tartalmas beszélgetések mellett jól szórakozott mindenki.


Kiadó felület 660x82


Budapest Wolves 2
Levelek Spartans

Budapest Wolves 2 Levelek Spartans
Időpont: 2022.7.17. 18:00
Helyszín: Div2 elődöntő az Angyalföldi Sportközpontban
Labdázz vele!
Eredmények.com
Amerikai foci live scores