Hírlevél


Hírek


W1Egymás ellen fordultak a Farkasok! Szerinted ki a jobb?!

Wolves - 2017.3.7. 22:03

Kiadó felület 660x82

TeamRed vs TeamBlack? Február 25-én a TryOut után edzőmérkőzést rendez a Budapest Wolves, de ezúttal nem egy másik csapat játékosaival néznek szembe focistáink, hanem saját csapattársaikkal kell megküzdeniük.

Egymás ellen fordultak a Farkasok! Szerinted ki a jobb?!

A #REDvsBLACK edzőmeccs célja, hogy a közönség jobban megismerhesse a csapatban játszó focistákat, illetve ez remek alkalmat biztosít a játékosoknak a kezdőpozíciókért való küzdelemben. Jelenleg mindkét csapat három főből áll, a piros és fekete csapattagságot sorsolás döntötte el.


A sorsolás pillanatai

A Piros és a Fekete csapat ma még egy-egy offense kapitányból, defense kapitányból és edzőből áll. Ők lesznek azok, akik a február 20-án rendezett, élőben közvetített Draft során kiválaszthatják majd csapatuk többi tagját. Nem pihenhetnek azonban a játékosok sem. Nekik egy hetük lesz meggyőzni a vezetőket arról, hogy helyük van a csapatban. A döntés nehéz lesz, ezért kommentjeiddel te is segítheted eldönteni, ki melyik színű csapatba kerüljön.

TEAM RED:

Sződy Ferenc (Head Coach):

A Piros csapat edzője Sződy Ferenc lesz, akinek a nevét már minden hazai bajnokságban jól ismerik. 2017-ben Francsi az Osztrák bajnokságban induló csapatrésznek lesz a vezető edzője, így egyértelmű volt, hogy valamelyik csapatot Ő vezeti majd. Érdekesség, hogy annak idején Sződyre nagy hatással volt Péter Csaba, aki most a védelem kapitányaként segíti majd az edző munkáját. Irányítójára sem lehet panasz, hiszen Gombos Bence 4 magyar bajnoki címmel, 2 osztrák arannyal és 2 „Év támadója” címmel a zsebében komoly fegyverként szolgálhat.  Itt a sok éves tapasztalat találkozik a fiatalos lendülettel és bizonyítási vággyal, egy erős kombinációt alkotva, amit nem lesz egyszerű megállítani.

Gombos Bence (QB, Offense csapatkapitány):
 Köztudott, hogy a Wolves nagy hangsúlyt fektet az utánpótlásra, aminek egyik bizonyítéka Gombos Bence, aki évről évre igazolja, hogy igenis járható út a sajátnevelésű, 100% hazai alapokra való építkezés a magyar amerikai fociban. A meccs izgalmait tovább fokozza, hogy Bencének most lehetősége nyílik arra, hogy csapattársa, Bencsics Márk ellen bizonyítsa tudását.

Péter Csaba (LB, Defense csapatkapitány): 

   Péter Csaba alias Fütyesz a Wolves védelmének alappillére. Ő a magyar Jack Lambert, egy igazi old school fickó, akinek külsejénél csak a pályán mutatott ütései a félelmetesebbek. Olyan, mint egy jó bor, ami az évek múlásával csak még értékesebb lesz. Bár napközben a cukrászdában finom sütiket készít, de a meccsen Fütyesz nem lesz mézes-mázas, ha valaki szembe találja magát vele.

TEAM BLACK:


Kovács István (Head Coach):

A Feketék edzője nem más, mint Kovács István, a Budapest Wolves elnöke és a felnőtt csapat Vezető edzője illetve offense koordinátora. Az Ő versenyszellemét és felkészültségét ismerve biztos, hogy maximálisan feltüzelt játékosok lépnek majd ki a pályára. Azonban jelenléte a Piros csapatot is motiválhatja, hiszen bőven akadnak majd, akik szívesen törnek egy kis borsot a főnök orra alá. Bencsics Márk offense, illetve Kotány Márton defense kapitányként segítik abban, hogy ez ne történjen meg.

Bencsics Márk (QB, Offense csapatkapitány):

Mi egy jó irányító receptje? Pontosság, játékintelligencia, gyorsaság. Többek között ezeket a tulajdonságokat keverhették össze egy jó nagy adag jóképűséggel mikor megalkották Magyarország legjobbját, Bencsics Márkot. Szerinte a foci olyan mint a sakk, ha ez igaz akkor az ellenfél csapatának könnyen mattot adhat.

 Kotány Márton (LB, defense csapatkapitány):

Kotány Márton a Budapest Wolves linebackere a Feketék garanciája arra, hogy az ellenfél csapatának minden egyes yardért komolyan meg kelljen küzdenie. Marci 2010 óta erősíti a Farkasokat, és ez idő alatt lejátszott 5 magyar és 2 osztrák döntőt. Most kétszeres magyar és osztrák bajnokként várja, hogy megmutathassa milyen is a híres Kotány-féle vendégszeretet.  

 Kövess minket Facebookon, ahol naponta frissülő #PickMe posztokkal mutatjuk be a draftolható játékosokat, és ne feledd, hogy kommentjeiddel te is segíthetsz a csapatok edzőinek és kapitányainak eldönteni, kit válasszanak.

Te már tudod kit támogatsz a #REDvsBLACK mérkőzésen?
Jelöld #TeamRed vagy #TeamBlack a megosztásban.

Várunk szeretettel a TryOut-on és utána #REDvsBLACK mérkőzésen.

Részletek a Facebookon

Írta: Gerber Zsolt
Grafika: KelAki
Képek: HJG, KGB, Photopium,
Photo:In-visible

Kiadó felület 660x82


Budapest Wolves 2
Levelek Spartans

Budapest Wolves 2 Levelek Spartans
Időpont: 2022.7.17. 18:00
Helyszín: Div2 elődöntő az Angyalföldi Sportközpontban
Labdázz vele!
Eredmények.com
Amerikai foci live scores