Hírlevél


Hírek


Megrendeztük Magyarország első Draftját!

Wolves - 2017.3.24. 0:42

Kiadó felület 660x82

A draftot élőben közvetítettük Facebook oldalunkon, de készítettünk egy összefoglalót is, benne exkluzív Biró Szabolcs reakcióval.

Megrendeztük Magyarország első Draftját!

Február 20-án Farkasok lepték el az Angyalföldi Sportközpont második emeleti tárgyalóját azzal a céllal, hogy a csapatkapitányok kiválaszthassák a leendő játékosaikat. A draft szabályai alapján, a két csapat felváltva mondhatott egy-egy nevet, és minden körben negyven másodpercük volt a döntés meghozására.  


Cselleng Ádám a Digi Sport szerkesztője, illetve Dr. Bánhegyi Anna a Wolves Ladies játékosa, kitűnő műsorvezetőnek bizonyultak és tovább növelték a már amúgy is jó hangulatú este színvonalát.

Az érmefeldobásból a Pirosak jöttek ki győztesen és az első választás lehetőségével élve gyorsan bezsebelték Elek Ádámot (WR). Elek tömör nyilatkozatával egyértelműsítette, hogy Ő bizony nyerni megy szombaton, szóval az ellenfélnek jobb lesz felkötni azt a bizonyos nadrágot.  A Feketék látszólag megfogadták a jótanácsot, és elsőként Bíró Szabolcsot draftolták, akinek egyértelmű feladata, hogy Gombos Bencének egy nyugodt pillanata se lehessen majd a backfielden.  Az első kört egy hirtelen elkövetett Danku magánshow követte, majd egyre feszültebb, és hosszabb másodpercek jöttek. Hiába próbálkoztak a kapitányok csavarni kicsit a menetrenden, és elcserélni egymással a választási jogaikat, végül soha nem sikerült alkut kötni. A két csapat közti versenyszellem egyre nőtt, miközben beszólásokkal hergelték egymást és szórakoztattak minket. A tizedik és egyben utolsó kör után mindkét társaság elégedetten állt fel az asztaltól, és bizakodva tekint a szombati mérkőzésre.


A teljes draftot élőben közvetítettük Facebook oldalunkon, ahol bárki visszanézheti a mindössze 30 perces videót, ami már 4000 megtekintés felett jár.

A csapatok végleges összeállítása:


Így néz ki tehát a Fekete és a Piros csapat, akik már alig várják, hogy összemérjék erejüket szombaton a 15:00-kor kezdődő edzőmérkőzésen, ahova várunk minden kedves szurkolót nagy szeretettel és persze izgalmas focival.

A draft rövidített és extra "Bíró Szabolcs Draft reakciós" változat pedig Youtube csatornánkon látható:


2017.02.24-es update: A végleges játékoslista is elkészült:

 

írta: Gerber Zsolt
A videót készítette Hortobágyi Júlia és Lakatos Erik.

Kiadó felület 660x82


Budapest Wolves 2
Levelek Spartans

Budapest Wolves 2 Levelek Spartans
Időpont: 2022.7.17. 18:00
Helyszín: Div2 elődöntő az Angyalföldi Sportközpontban
Labdázz vele!
Eredmények.com
Amerikai foci live scores