Hírlevél


Hírek


Megvan az első győztes meccs a röpis lányoknál!

Wolves - 2017.4.19. 12:28

Kiadó felület 660x82

A múlt vasárnapot nem a pihenésnek szentelték a Budapest Wolves női röplabda szakosztályának játékosai, reggel fél 8-tól délután 5-ig vezettek és játszottak meccseket a MIX VOLLEYBALL D-fordulós kupáján.

Megvan az első győztes meccs a röpis lányoknál!

A Zágrábi úti sportcsarnokban megrendezett eseményen összesen 10 csapat volt a lányok mezőnyében és 7 lejátszott meccsükből végül egy győzelmet sikerült szerezni, de ez történelmi fordulat az alig egy éve együtt edző farkascsapat életében.

A lányok elsősorban a játék élvezetére koncentráltak és sikerként könyveltek el minden egyes pontot, ha akár csak három is gyűlt össze egy szettben. A kora délután aztán meghozta a heti kettőre emelt edzések és a 12 percre növelt folyamatos futások eredményét, gólarányos győzelmet arattak a „Mártonvegyi” csapata ellen. 


(A csapat nevét még tanulni kell a szervezőknek :-) - a szerk.)

A nap utolsó meccsén maradék erejüket összeszedve küzdöttek a rutinosabb „Pufin” csapat ellen és a második szettben többször sikerült egyenlítés közelébe kerülniük. Meg kell jegyezni, hogy a lányok egyedüli női csapatként vállalták a mix kupát és többször is játszottak többségében férfiakból álló válogatottal.

A harmadnapig tartó izomláz csak megerősítette bennük a sikerélményt, és bíznak benne, hogy a következő kupáról még több győzelemmel térhetnek haza.

A kupán részt vevő csapattagok: Huszthy Zita, Kelemen Petra, Kupás Eszter, Lányi Eszter, Hubay-Nádas Lilla és Tóth Liliána. Köszönjük a támogatást Ábrahám Andrásnak, Hubay Matyinak és Szekér Lacinak, illetve a szervezést Kiss Csabának.

írta és képek: Huszthy Zita

Kiadó felület 660x82


Budapest Wolves 2
Levelek Spartans

Budapest Wolves 2 Levelek Spartans
Időpont: 2022.7.17. 18:00
Helyszín: Div2 elődöntő az Angyalföldi Sportközpontban
Labdázz vele!
Eredmények.com
Amerikai foci live scores