Hírlevél


Hírek


W1Főpróba! Budapest Wolves vs AFC Rangers Mödling edzőmérkőzés.

balful - 2017.3.24. 0:42

Kiadó felület 660x82

Sikeres edzőmérkőzésen vagyunk túl

Főpróba! Budapest Wolves vs AFC Rangers Mödling edzőmérkőzés.

Március 11-én a Wolves egyenesen Európa egyik legerősebb bajnokságából, az Osztrák kiemelt ligából (AFL) látta vendégül az AFC Rangers Mödling-et, hogy egy edzőmérkőzés keretein belül összemérhessék erejüket. A futballt magas szinten űző Osztrákok elleni mérkőzés kiváló alkalom volt az edzőknek, hogy élesben is leteszteljék a megálmodott támadó, és védősort, illetve lehetőséget adott a játékosoknak is a bizonyításra.

Kisütött a nap, a közönség elfoglalta a helyét, a csapatok pedig feltűzelve várták a kezdőrúgást. Minden adott volt tehát, hogy egy remek összecsapásnak adjon otthont az Angyalföldi Sportközpont. Baksa Ferenc a levegőbe rúgta a labdát, a másik oldalon pedig Aaron Osborne várta, hogy büntethessen vele. Aaron neve sokaknak ismerős lehet hiszen tavaly még a mi csapatunkat erősítette.

Aaron

A félelmetes, 3 import játékossal felálló Rangers offense-t bár sikerült elsőre megállítani, azonban fogást a mi támadóinknak sem sikerült venni az osztrákok pajzsán. Így visszakerült a labda az ellenfélhez, akik éltek is a lehetőséggel és bevitték az első ütést. Ezt követően szintén az sógorok örülhettek, a meccs képe alapján viszont még mindig partiban volt a Wolves, és ezt Elek Ádám egy nagyszerű TD elkapással be is bizonyította (7-14). Ebben a ritmusban zajlottak tovább az események és újabb két vendég TD-t újabb Elek TD követett, így kialakítva a 14-28-as félidei eredményt.


A szünetben volt idő megbeszélni a hibákat, kielemezni az ellenfelet és bizakodva neki vágni a második felvonásnak. Sajnos a felzárkózás nem sikerült és egy eladott labda után tovább növelte előnyét a Rangers. Itt már érződött, hogy őket ma semmi nem állíthatja meg. A lefújásig magas fordulatszámon játszó ellenféllel egyre nehezebben lehetett tartani a tempót, és szépen lassan teljesen felőrölték mind a támadó, mind a védősorunkat. A meccs végül 14 – 71 -es vendég sikerrel ért véget.

Süti repül

Az eredmény elsőre ijesztő lehet, de semmiképpen nem kell emiatt borúlátónak lenni, hiszen játékosaink nagyon hasznos tapasztalatokat szerezhettek, és megismerhették egy AFL csapat ellen játszott mérkőzés iramát. A héten tartott videózások alkalmával pedig lesz idő arra, hogy az edzők rávilágíthassanak azokra a hibákra, amik végül ilyen nagyon különbséghez vezettek. Kevesebb mint két hét van a HFL elstartolásáig, addig kell a felmerülő problémákat megbeszélni, hiszen a csapat erős, tele tehetséges magyar játékosokkal, akiknek minden esélyük megvan rá, hogy idén újra bajnokok legyenek.
Fotók a mérközésről:

Írta: Gerber Zsolt

Fotók: Bratincsák Péter (Photopium)

Kiadó felület 660x82


Budapest Wolves 2
Levelek Spartans

Budapest Wolves 2 Levelek Spartans
Időpont: 2022.7.17. 18:00
Helyszín: Div2 elődöntő az Angyalföldi Sportközpontban
Labdázz vele!
Eredmények.com
Amerikai foci live scores