Hírlevél


Hírek


W1Márciusban végre elkezdődik!

Wolves - 2017.4.19. 12:32

Kiadó felület 660x82

Dupla mérkőzéssel indítja a szezont a Wolves. Szombaton a RatioMedia HFL, vasárnap az Osztrák AFL Division 1-ben rajtolunk

Márciusban végre elkezdődik!

9 hónapnyi várakozást után, szombaton végre elrajtol a 2017-es Ratio Media HFL szezon.
A 6 csapatos bajnokság idén minden eddiginél kiélezettebbnek ígérkezik, megéri tehát figyelemmel követni az összes mérkőzést. A sportág és a szurkolók nagy örömére, a töretlenül fejlődő hazai foci újabb lépcsőfokot ugrott, ugyanis szombaton 14:00 órakor, akár otthonról is drukkolhatunk kedvenceinknek a Digi Sport élőközvetítésének hála.

Dupla mérkőzés
               
Jó hír a szurkolóknak, hogy a hosszú böjt után rögtön két darab tétmeccsel tér vissza a csapat ezen a hétvégén. Míg szombaton a Budapest Wolves csap össze a Dunaújváros Gorillazzal, addig vasárnap a Wolves Future Team (WFT) tervez borsot törni a St. Pölten Invaders orra alá. Az újdonságként ható WFT kíván lenni az egyik megoldás a tavalyi túlterheltségre. Itt olyan tehetséges fiatal, illetve újonc játékosok kapnak lehetőséget, akik a jövőben nagy eséllyel fogják a Wolves keménymagját alkotni.


Dunaújváros Gorillaz vs Budapest Wolves (Dunaújváros, 03.25. szombat 14:00)
                A hétszeres magyar bajnok játszik a HFL újonc ellen. Elsőre egyértelműnek hangzik, azonban hamar kiderül, hogy a kép ennél sokkal árnyaltabb. A hazaiak nem véletlenül nyerték meg tavaly a Div 1-et és döntöttek úgy, hogy idén szintet lépnek. Jó formában vannak, amit csak tovább fokoz a 3 db Amerikából érkezett import játékosuk, akik nem csak a pályán hasznosak, hanem edzéseken is sokat tanulhattak tőlük a Gorilla játékosok. Grátz Vilmos csapatával szemben nincsenek óriási elvárások idén, nincs különösebb veszítenivalójuk se, és ez csak még veszélyesebbé teszi őket.
                A Wolvesnál pont az ellenkezője történt. Tavaly nem úgy jött ki a lépés, és egy első fordulós Eger elleni siker óta nincs HFL győzelem a csapat neve mellett. Ebből a gödörből kell most elindulni felfelé, aminek első állomása a Gorillák célterületén van. A nyomás nagy, a győzelmi kényszer ott ülhet mindenki vállán, de ennyi válogatott játékossal a keretben ezt remélhetőleg kezelni tudják a fiúk és megtörik a jeget. 


Wolves Future Team vs St.Pölten Invaders (Budapest, 03.26. vasárnap 15:00)
                A jövő csapata találkozik egy régi ismerőssel, így lehetne röviden összefoglalni ezt a találkozót. AFL div1 (Osztrák másodosztály) keretein belül látjuk vendégül a Megszállókat vasárnap, akiket már jól ismerünk hiszen régóta játszunk ellenük mind a felnőtt mind pedig az utánpótlás ligákban. Nem lesz egyszerű mérkőzés, a megszokott nagy nevek hiányozni fognak a csapatból, ezért most a fiatal, kevésbé ismert játékosoké a lehetőség, hogy megmutassák, felnőttek a feladathoz. Ehhez minden lehetőségük megvan, hiszen rengeteg U19-es bajnok, illetve U19-es válogatott játékos lesz a keretben, akik az újoncokkal kiegészülve könnyen meglepetést okozhatnak. Az Invaders erős csapat, de kellő koncentrációval és fegyelemmel, bennünk is megvan minden, ami a győzelemhez szükséges.

 

Összefoglalva, elég sűrű és izgalmas hétvége elé nézünk, amin rendkívül fontos győzelmek születhetnek. Ezért, és mert szeretjük a sportot, mindenki, aki teheti jöjjön ki a mérkőzésekre vagy kapcsoljon a Digi Sportra szombaton 14:00kor. Szurkoljuk ki együtt a győzelmet!


írta: Gerber Zsolt
képek: Bratincsák Péter (Photopium)

Kiadó felület 660x82


Budapest Wolves 2
Levelek Spartans

Budapest Wolves 2 Levelek Spartans
Időpont: 2022.7.17. 18:00
Helyszín: Div2 elődöntő az Angyalföldi Sportközpontban
Labdázz vele!
Eredmények.com
Amerikai foci live scores