Hírlevél


Hírek


TámogatásMegállapodás született a FémAlk Zrt. és a Budapest Wolves között

Wolves - 2017.8.28. 23:14

Kiadó felület 660x82

A Fémöntészeti Alkatrészgyártó Zrt támogatásával egy új lehetőséget kapott amerikai futball csapatunk.

Megállapodás született a FémAlk Zrt. és a Budapest Wolves között

2017. április 13-án együttműködési megállapodást kötött az hétszeres magyar bajnok Budapest Wolves és a Fémöntészeti Alkatrészgyártó Zrt. A szponzorációs támogatásnak köszönhetően az egyesület az eszközkészletek fejlesztése mellett a Ratio Média HFL és az osztrák DIV I-ben szereplő együttes megerősítésére is lehetőség nyílik.

A támogatásnak köszönhetően Mike McCrary és Xavier Marsden már a héten csatlakozik az Eger Heroes ellen készülő kerethez, mindkét játékos első sorban a védelem oldalán fog szerepelni. Az igazolások célja a védelem erősítése mellett, hogy szakmailag is segítsék a fiatal csapat fejlődését, aktív szerepvállalásukkal a felnőtt- és utánpótlásképzésben egyaránt.

„Olyan lehetőséghez jutottunk a FémAlk Zrt. támogatásának köszönhetően, ami egyértelmű rövid- és hosszútávú céljaink elérését segíti. A szezon előtt erőforrások hiányában nem számolhattunk és nem is terveztünk külföldi játékosok igazolásával, de a múlt heti megállapodásnak köszönhetően olyan játékosokkal tudjuk kiegészíteni a keretünket, akik rengeteget fognak tudni segíteni a pályán és pályán kívül egyaránt. Nagyon fontos emellett, hogy korszerűsíteni tudjuk eszközkészletünket is, ami hozzájárul utánpótlásképzésünk fejlesztéséhez, így klubunk filozófiájának legfontosabb elemében is előre tudunk lépni.” – mondta Kovács István, a Budapest Wolves elnöke.


Kiadó felület 660x82


Budapest Wolves 2
Levelek Spartans

Budapest Wolves 2 Levelek Spartans
Időpont: 2022.7.17. 18:00
Helyszín: Div2 elődöntő az Angyalföldi Sportközpontban
Labdázz vele!
Eredmények.com
Amerikai foci live scores