Hírlevél


Hírek


Veretlenül érkezik a Miskolc Steelers Budapestre

Wolves - 2017.5.9. 23:32

Kiadó felület 660x82

De nem számíthatnak könnyű játékra.

Veretlenül érkezik a Miskolc Steelers Budapestre

Az alapszakasz egyik legnehezebb meccse előtt áll a Budapest Wolves, ugyanis hazai pályán fogadja a címvédő, és idén is megállíthatatlan formában levő Miskolc Steelerst. A Vasyl Jordan és Troy Rice fémjelezte miskolci támadóegység két meccs alatt összesen 63 pontot szerzett, míg a védelmük csupán két-két TD-t engedett az ellenfeleknek. Ezt látva nem nehéz rájönni, hogy az Acélosok idén is aranyéremmel a nyakukban szeretnék lezárni a szezont. Nem lesz azonban olyan könnyű dolguk, mint azt az első forduló után gondolhatták, ugyanis a Wolves kezd visszatérni a győzelmi útra, és a Monarchs után Egerben is parádés játékot mutatva bizonyították be, hogy komolyan számolni kell velük. Az offense egyik kulcs játékosa Lenner Péter, aki 140 futott yardjával és 1 TD-jével sikeresen törte fel az egriek védelmét. A futó játékunk hatékonysága lehetőséget biztosított a sikeres passzjátékra is, amit Elek Ádám 4 elkapott TD-jével értékesített. Jól működik tehát a támadósorunk, és a védelmünkre se lehet panasz, hiszen a frissen érkezett amerikai import játékosok Mike McCrary (CB) és Xavier Marsden (S) gyorsan beilleszkedtek a csapatba. Az így megerősített secondaryvel felállva már alig volt sikeres próbálkozása a Hősöknek. Elmondhatjuk, hogy sokkal nehezebb rést találni azon a bizonyos védelmi pajzson.

Magas színvonalú mérkőzésre számítunk, ahol nagyon tehetséges játékosok néznek majd farkasszemet egymással. Vajon Troy Rice végre emberére akad McCrary személyében, vagy a Steelers offense folytatja a menetelést? Vajon a Wolves tényleg feltámadt, és komoly lépést tesz a döntőbe kerülés felé? Vasárnap minden kérdésre választ kapunk. Hajrá Wolves!

 Szeretettel várunk minden kedves szurkolót vasárnap 12:00-kor az Elmű sporttelepen! Akinek nincs lehetősége élőben szurkolni, megteheti otthon a tv előtt ülve a Digi Sport élőközvetítésének hála.

Facebook esemény: Budapest Wolves vs Miskolc Steelers

írta: Gerber Zsolt

Kiadó felület 660x82


Budapest Wolves 2
Levelek Spartans

Budapest Wolves 2 Levelek Spartans
Időpont: 2022.7.17. 18:00
Helyszín: Div2 elődöntő az Angyalföldi Sportközpontban
Labdázz vele!
Eredmények.com
Amerikai foci live scores