Hírlevél


Hírek


W1HFL off-season gyorshírek

Wolves - 2017.11.6. 22:59

Kiadó felület 660x82

A felnőtt szezon végeztével, az őszi szezon alatt számos változás érintette csapatunkat, melyekről ezúton szeretnénk tájékoztatást adni.

HFL off-season gyorshírek
Hosszas egyeztetéseket követően a Wolves legendás linebackere és a válogatott védősorának oszlopos tagja Péter Csaba úgy határozott, hogy a következő szezontól máshol folytatja a pályafutását. Fütyesz a Wolves alapító tagjaként ott volt a kezdeteknél. Számos csatát vívott meg a farkasos mezben, hosszú éveken át vezette a védelmet, és egész csapatunk emblematikus tagja volt. Lelkesedése, akarása és football tudása csapattársai mellett generációknak adott ihletet és motivációt. Az egész Wolves család hálás szívvel gondol Woody csapatunknál töltött, több mint egy évtizedes, pályán és pályán kívül elvégzett munkájára. Köszönünk mindent, sok élményt és sikert kívánunk a jövőben!


(Megj.: Ez egy gyorshír, amely csupán a tájékoztatást szolgálja. Fütyesz nálunk töltött éveiről később egy nagyobb lélegzetű cikkben is meg kívánunk emlékezni.)


A szívünkben örökre Farkas maradsz!Képek: Bratincsák Péter és Kraus Gabriella

Ide tartozik továbbá az az amerikai focis berkekben közismert tény, hogy az idei HFL szezont követően elterjedt jelenséggé vált, hogy egyes csapatok edzői stábjai nagy erőket és komoly erőforrásokat fordítanak arra, hogy más csapatok játékosait saját csapatukba csábítsák, a Wolves vezetősége ezzel szemben a szakmai stáb kibővítésében, erősítésében látja a jövő zálogát, ezért arra a döntésre jutott, hogy tengerentúli edző(k) szerződtetését tűzi ki célul. Aktívan keressük azt a jelöltet illetve jelölteket, akik a jövőben képesek lehetnek arra, hogy új lendületet adjanak a csapatnak.

Mivel leginkább továbbra is saját tehetségeinkre és kiváló utánpótlás bázisunkra kívánunk építeni, valamint saját korábbi tapasztalatunkból tudjuk és más csapatoknál is látható, hogy egy amerikai edző mennyivel többet tud hozzátenni az csapat összképéhez, ezért a 2018-as szezonra a minőségi import játékosok megszerzésénél nagyobb hangsúlyt kívánunk fektetni a szakmai stáb tengerentúlról való erősítésére.


Ennek első lépéseként a közelmúltban Porter Huddleston személyében már bővült is az edzői stáb. A szakember elsősorban a támadó csapatrészt fogja pallérozni. Jelenleg az utánpótlás edzéseket segíti megfigyeléseivel, javaslataival, de hamarosan a felnőtt játékosok edzésmunkájába is becsatlakozik. Piros Krisztián Némerországba költözése után, az elkapóknak várhatóan újra lesz edzőjük Porter személyében, valamint Terdik Lászlóval karöltve a támadó fallal is foglalkozik majd.Porter Huddleston


Porter csatlakozása ellenére vezetőségünk nem hagyta abba új tengerentúli edző aktív keresését. Szeretnénk tovább erősíteni az edzői stábot, és megtalálni azt a jelöltet, aki a jelenlegi szakmai csapattal közösen tud új erőt adni a játékosoknak.


A következő HFL szezonra való fizikális/erőnléti felkészülés jegyében felnőtt játékosaink részvételével elkezdődtek a pozíciókra bontott alapozó/erőnléti edzések. A CrossFit B'Bros termében végzett erőfejlesztő edzéseket, valamint kültéri állóképesség fejlesztő edzéseket kombinálva igyekszünk a játékosokat felkészíteni a tavasszal megkezdendő felszereléses edzésekre, és magára a szezonra.


Néhány új arc már felbukkant ezeken az edzéseken. Biztatunk minden 18 év feletti, kezdő vagy amerikai foci múltal már rendelkező és a Farkas Falkához csatlakozni kívánó érdeklődőt, hogy keressen minket edzéseinken vagy az info@wolves.hu címen.


Írták: Sződy Ferenc, Tarnai Zoltán


Kiadó felület 660x82


Budapest Wolves 2
Levelek Spartans

Budapest Wolves 2 Levelek Spartans
Időpont: 2022.7.17. 18:00
Helyszín: Div2 elődöntő az Angyalföldi Sportközpontban
Labdázz vele!
Eredmények.com
Amerikai foci live scores