Hírlevél


Hírek


Új edző, új labdák, új lendület

Wolves - 2017.11.12. 3:43

Kiadó felület 660x82

A Budapest Wolves Női Röplabda szakosztály helyzetjelentése

Új edző, új labdák, új lendület

Lassan két és fél éve, hogy egy hideg februári napon megtartotta első edzését a Budapest Wolfes Női Röplabda szakosztálya egy meglehetősen kis méretű tornateremben, de annál nagyobb lelkesedéssel.

Azóta két edzőt már „elfogyasztottak” a farkaslányok és a társulat is nagyrészt kicserélődött, de a lendület töretlen. Idén ősszel sok új taggal bővültünk, akik ráadásul tapasztalt, visszatérő röpisek, sokat tanulunk tőlük. Jelenleg kb. 20 aktív taggal csapatjuk a veretést hétfő és szerda esténként a Tüskecsarnokban.

Az edzések igazi buliszámba mennek, mióta Gintner Domonkos vette át a csapatot, ugyanis Domi nem rest egy hatalmas hangszórót is magával cipelni minden edzésre. Az ütemes zene nagy motiváció, de ennél sokkal többet jelent a számunkra az új edző szakmai hozzáértése, a professzionálisan felépített edzések és a mindenkire kiterjedő személyes figyelem. Az edzések pörgősek, koncentráltak, de vidámak. Domi a mozdulatok és mozdulatsorok precízsége mellett nagy hangsúlyt fektet a csapatszellemre. „Bíztassuk, segítsük egymást és együtt, hangosan örüljünk a sikernek” – mondja.

A héten csapatpénzből 8 szép új labdát is vettünk, ezek már a hivatalos versenylabdák, ez már több, mint egy hobbi! :)

Mindenki érzi, hogy egyéni és csapatszinten is fejlődtünk és tavaszra már tervezzük a komolyabb megmérettetést, a versenyeken való indulást.

Hajrá Farkasok!

írta: Huszthy Zita

Kiadó felület 660x82


Budapest Wolves 2
Levelek Spartans

Budapest Wolves 2 Levelek Spartans
Időpont: 2022.7.17. 18:00
Helyszín: Div2 elődöntő az Angyalföldi Sportközpontban
Labdázz vele!
Eredmények.com
Amerikai foci live scores