Hírlevél


Hírek


W1Új igazolás - Benjamin Gordon Lyons

balful - 2018.1.23. 15:51

Kiadó felület 660x82

A héten új, Amerikából érkezett taggal bővült a Wolves HFL játékoskerete Benjamin Gordon Lyons rúgó játékos személyében, aki az NCAA harmadik divíziójában szereplő Northwestern egyetemről érkezett.

Új igazolás - Benjamin Gordon Lyons

Meggyőződésünk, hogy “Boomer Ben” hathatósan fogja segíteni a Farkasok speciális csapategységeit a közelgő HFL szezon során. Új taggal gazdagodik tehát a hazai rúgótársadalom krémje a 2018-as szezonban; új csapattársai, a válogatott kiválósága Baksa “Feri The Leg”, Majoros “Rúgó Pápa” Csaba, valamint a hosszú szünet után az Eagles színeiben visszatérő szintén válogatott Storcz “The Incredible Hulk” András (zöld-zöld), és az örök vándorló, az oldalvonalon folyton napszemüvegben szotyizó veterán Sviatkó “Lufifej” Gábor.Fun fact no. 1

A 2017-es őszi szezonban Ben háromból három mezőnygólt értékesített 48 yardnál távolabbról, melyek közül a leghosszabb 54 yardos volt.


Fun fact no. 2

Ben rendelkezik Magyar felmenőkkel, csak úgy mint a Patriots egykori kiváló puntere Meskó Zoltán, vagy az NFL hőskorában rúgó Gogolák fivérek.

We claim them all.


Fun fact no. 3

Ben, csak úgy mint Meskó Zoltán gurulós focival kezdte. Az iskola első éve során figyeltek fel rá az edzői hogy milyen pontos, a pályát átívelő passzokat ad a csapattársainak. Ez után került át az Amerikai foci csapatba.


Fun fact no. 4

Ben ohioi születésű és dolgozott a Cleveland Cavaliers NBA csapatnál.

Személyesen ismeri LeBron James-t és több más NBA sztárt.


Fun fact no. 5

Az ohioi származása nyomán Ben Cleveland Browns szurkoló. Ami mostanában, a 0 győzelemmel és 16 vereséggel zárt szezonjuk után nem lehet túl felemelő érzés.


Fun fact no. 6

Ben nem a foci miatt érkezett Budapestre. Vendéglátást tanul odahaza és a mesterképzése részeként jött ide szakmai gyakorlatot szerezni. Egy menő hotel éttermében lesz menedzser.


Fun fact no. 7

Amikor megtudta hogy a suli miatt Budapestre fog jönni, rákeresett a budapesti csapatokra, kapcsolatba lépett párral, és végül úgy döntött hogy a történetileg legsikeresebb, és onnan a messzi távolból a legszervezettebbnek tűnő csapathoz, azaz hozzánk igazol.
Welcome to the Wolves, Ben!

GO WOLVES!
Írta: Tarnai Zoltán


Kiadó felület 660x82


Budapest Wolves 2
Levelek Spartans

Budapest Wolves 2 Levelek Spartans
Időpont: 2022.7.17. 18:00
Helyszín: Div2 elődöntő az Angyalföldi Sportközpontban
Labdázz vele!
Eredmények.com
Amerikai foci live scores