Hírlevél


Hírek


Wolves edzők az Austrian Football Coaches Convention 2018-on

balful - 2018.3.11. 7:21

Kiadó felület 660x82

A Wolves edzői közül hárman vettek részt, az Austrian Football Coaches Convention 2018-as évindító eseményén Bécsben.

Wolves edzők az Austrian Football Coaches Convention 2018-on

Immár harmadik alkalommal került megrendezésre az Osztrák edzők éves csúcstalálkozója az AFCC. A Wolves mindhárom alkalommal képviseltette magát.

A program olyan Európában tevékenykedő edzők előadásaiból állt mint Rick Rhoades (a Team Austria és a Graz Giants korábbi vezetőedzője, aki idén a Wroclaw Panthers-nél fog tevékenykedni, és az NCAA Division II Coach of the Year elismerés egykori birtokosa), Nick Johansen (a Wroclaw Panthers vezetőedzője), Florian Grein (Team Austria U19).


Az AFCC 2018 rétvevöi

Négy teremben párhuzamosan folytak az események, így néha nehéz volt eldönteni hogy az épp futó előadásokból melyik a legérdekesebb. A Wolves részéről Kovács István, Sóti László és Tarnai Zoltán vettek részt az eseményen. László a védelemmel foglalkozik a csapatnál, azon belül is főleg a Defensive Back-ekkel, ezért ő a “Coverage & Disguise” valamint a “DB Technique” című előadásokra volt a legkíváncsibb, míg a másik két edző a támadó focival kapcsolatos “Power and Off Tackle Runs”, “RPO Compliments” és a “Passing Concepts” előadásokon vett részt.


Ugyancsak a program része volt a Team Austria csapatorvosának Prof. Dr. Christian Gäbler-nek a "Concussions" című előadása. Aktuális téma ez, és jó volt látni hogy az osztrák szövetség ekkora figyelmet szentel neki.


Eszmecsere

Eszmecsere

Eszmecsere


Írta és a képeket készítette: Tarnai Zoltán

(Kivétel a nagy csoportkép. Azt az AFBÖ egyik munkatársa készítatte.)


Kiadó felület 660x82


Budapest Wolves 2
Levelek Spartans

Budapest Wolves 2 Levelek Spartans
Időpont: 2022.7.17. 18:00
Helyszín: Div2 elődöntő az Angyalföldi Sportközpontban
Labdázz vele!
Eredmények.com
Amerikai foci live scores