Hírlevél


Hírek


W1Új igazolás - Darius Antwoine Lewis

balful - 2018.3.11. 7:23

Kiadó felület 660x82

Darius Antwoine “D Lew” Lewis személyében új taggal bővült a Wolves HFL kerete.

Új igazolás - Darius Antwoine Lewis

Darius-nak már van tapasztalata az öreg kontinensen, hiszen a 2017-es szezont a Német Straubing Spiders-nél töltötte. Több poszton is bevethető, mind a védő, mind a támadó oldalon, de rúgások visszahordásában és blokkolásában is számítani fogunk az ügyességére és a sebességére. A highlight videóit elnézegetve az lehet az ember benyomása hogy ez a srác élőben Madden-ezik a pályán. Reméljük hogy idehaza a HFL meccseken is hasonló érzetet fog kelteni a szurkolókban, hisz nem titkolt szándékunk hogy a többi csapat kiváló import játékosait ellensúlyozzuk Darius megmozdulásaival.


Lewis_Darius


Korai karriere során amíg a Seneca Valley High School-ban tanult és sportolt, több MVP és all-american elismerésben részesült, mind iskolai mind liga szinten. Ráadásul nem csak fociban, hanem atlétikában és lacrosse-ban is.Később, a Northern Arizona University-n Defensive Outstanding Junior of the Year elismerést kapott.
Darius a korábbi játékosunk Darrell Tate által életre hívott ügynökség a Pro Hunt közreműködésével került a Farkasokhoz.

Köszönjük nekik a kiváló munkát!


Írta: Tarnai Zoltán

A képek egy része a Northern Arizona University (nauathletics.com) és a Seneca Valley High School tulajdonai. Mások Darius Facebook oldaláról valók.


Kiadó felület 660x82


Budapest Wolves 2
Levelek Spartans

Budapest Wolves 2 Levelek Spartans
Időpont: 2022.7.17. 18:00
Helyszín: Div2 elődöntő az Angyalföldi Sportközpontban
Labdázz vele!
Eredmények.com
Amerikai foci live scores