Hírlevél


Hírek


W2Rebels OldBoys vs Wolves 2 27-3

Wolves - 2018.6.6. 22:03

Kiadó felület 660x82

A nap, amikor inkább a Farkasok hibáiról szólt a mérkőzés és nem a Lázadók sikereiről

Rebels OldBoys vs Wolves 2 27-3
A Rebels OldBoys hazai rendezése fogadta kettes csapatunk a napsütötte Rozsnyay úti pályán. Vendégek voltunk a saját edzőpályánkon, de ezt sajnos nem tudtuk kihasználni. Amennyire nem találtuk magunkat az első félidőben, a Lázadó Öregfiúk annál inkább.
Lesi Péter és Tamás továbbra is a Rebels alappillérét nyújtják és hol egyik, hol másik futja meg a yardokat. Amikor pedig már teljesen ráállt volna a védelem az Ő játékukra, akkor fogják és előveszik az addig dropokat és incomplete passzokat hozó játékot, no meg Wellner Gábort és 2 TD passz illetve sikeres extra után máris 14-0 a javukra.
A vendég oldalon rövid futásokkal és passzokkal próbálkoztak a mieink, de semmi nem működött. Tóth-Meisels Ábel többször is a Wolves saját térfelén adja el a labdát, így nehéz helyzetbe hozva a csapat védelmét. De legalább az első negyedben field goal kísérletig eljutunk. Nagy László Norbert sikeresen berúgja, bár a snap sem sikerült valami jóra, amit a holder ment meg. Az első negyed tehát 14-3-as Rebels vezetéssel ért véget és a Farkasok részéről nem is került több pont a táblára. 
A második negyedben a Rebels szerez egy fumblet, passzol egy TD-t (XP sikeres) és amikor közel érkezünk az endzone-jukhoz, akkor egy interceptionnel biztosítja be a félideji 21:3-as eredményt. 
A félidő szünetében Sződy Ferenc összetudja rántani a védelmet, és így puntra kényszeríteni a Rebels támadósorát,  de Gombod Bence hiába próbál ki több lehetőséget, csak nem tudják bevenni a Lázadók területét. Széles Bálint nagyon szépen mozog a punt háború visszahordási alkalmával és volt pár sikeres first down is, de aztán az áttörés elmarad a támadásaink során.
A harmadik negyed végén sajnos egy QB futás is sikerül Lesi Péternek, de az extrát megblokkoltuk. 27-3. 
A negyedik negyedben jön a fekete leves. Annyi sérülés történt, hogy QB pozícióban Horváth Bendegúz mellett Széles Bálintot és Rittinger Krisztiánt is lehetett látni. Utóbbi még achilles szakadást is összeszedett egy sack alkalmával. A mérkőzés végén még volt egy reménysugár, amikor az addig védelemben játszó Wang Wen Long visszajött center pozícióba, hogy lecserélje Gombos Dávidot. Dávid beállít futónak és Titz Dániel DL pozícióból beállt támadó falba. Ekkor Horváth Bendegúz talált magának területet, hogy oldalt befusson a Rebels endzonejába, de a területszerzés során a bírók szabálytalanságot láttak, holding. Így nem hogy pontokat nem tudtunk felírni, de még hátrábbról kellett folytatnunk. Pedig most Francsi nagyon figyelt az órára, hogy minél jobban kihasználják a lehetőséget. 
A végén visszakerült a támadás joga Rebeles oldalra, és a magabiztos vezetés, valamint a mérkőzésből maradt 13 mp épp elég egy térdelésre.Így megvan a második veresége a Wolves2-es csapatának és ha playoffba szeretnének jutni, akkor nagyon jól ki kell használni a következő 1 hónap edzéseit.

A szurkolókon biztos nem fog múlni, mert ma is szép számmal buzdították a csapatot. Aki egyszer a Farkasoknak kezd el drukkolni az tudja, hogy ez legalább annyit ér, mintha a pályán lennénk.

1-2-3 FARKASOK
írta: Kelemen Ákos
képek:
Hídvégi János Gábor

Újbuda Rebels:

Váradi-Király Photo:
Kiadó felület 660x82


Fehérvár Enthroners
Budapest Wolves

Fehérvár Enthroners Budapest Wolves
Időpont: 2022.7.16. 18:00
Helyszín: Hidegkuti Nándor Stadion
Labdázz vele!
Eredmények.com
Amerikai foci live scores