Hírlevél


Hírek


A Fezen HFL élén újra a Wolves

Wolves - 2018.6.20. 8:40

Kiadó felület 660x82

Az 5. forduló után, a Tigers legyőzésével visszakerültünk a tabella első helyére. Összefoglalók és képek gyűjteménye a cikkben.

A Fezen HFL élén újra a Wolves
Külön szurkolói busszal készültünk a Nyíregyháza Tigers otthonába, mert tudtuk, hogy ezen sok múlhat.
A szombati rendkívűl extra HFL forduló után (lásd a Fűzővel Kifelé összefoglalójából) érezni lehetett, hogy a Pünkösdi hétvége izgalmas lesz. 
A stadionban hihetetlen hangulat volt. A mérkőzés on-line közvetítésének hanghibája miatt ezt nem tudták élvezni a stream előtt ülök, de a Budapestről Nyíregyházára utazó szurkolók biztosan nem bánták a hosszú utazást. Minden nagyon rendben volt és irigykedtek is a vendég szurkolók a Városi stadion láttán. A vendég védelem nagyon jól teljesített végig és ez megnyugtatta az első félidőben igencsak döcögő támadósorunkat. Bencsics Márk első passz játéka Pick6-et eredményezett (Román Bálint szerezte meg a paszt) és Lenner Péter sérülése miatt a fiatal Benke Ábelnek kellett RB poszton szerepelnie.
Troy Rice továbbra is magabiztos célpontja a Tigriseknek és Darrius Lewisnak nem volt egyszerű védekeznie rajta. 
Az speciális csapatrészünk viszont továbbra is jól kiegészíti a Farkasok védelmének és támadóinak munkáját. A Tigers rúgójának, az egykori Farkasnak Sviatkó Gábornak, folyamatosan megnehezítették a dolgát. Extra pontot egész mérkőzés alatt nem is tudtak teljesíteni ellenünk. A mi részünkről pedig, sikeres mezőnygól kísérlettel Ben Lyons nem hagyta, hogy pontok nélkül jöjjön le csapatunk az első negyedben. Az állás ekkor 6-3 volt. A 2. negyedben Bartos Ferencnek és Darrius Lewisnak TD-ket és Ben Lyonsnak köszönhetően extra pontokat is sikerült a kijelzőre tenni. A hazai csapatnál kimaradt egy mezőnygól, de Troy Rice és Benkő Márk 6-6 ponttal segítette társait. Így a félidőben 18-17-es állással mentek pihenni a csapatok. 
Aztán jött a Farkas falka és a 3. negyedben Bencsics Márk maga futott TD-t. Ezt megfejelte egy passzolt 2 pontos extrával Darrius Lewisnak. Benke megmutatta, hogy van helye a HFL keretben és Alvin Reels-szel közösen haladtak végig a pályán, végül Reels futotta meg a TD-t és a sikeres XP-t követően már 18-32 volt az állás a javunkra. A negyedet egy -15 yardos Brian Gessel sackkel zártuk le.
A befejező negyedben Benő Márk futott TD-t és 2 pontost választva még 26-32-re felhozták a mérkőzést a hazaiak, de a Farkas támadó alakulatnak az időkrésnél 4&12-re Kovács István egy reverse játékot hívott amivel sikerült first down-t elérnünk és mivel Tigers-nek nem volt már időkérése, lefutattuk az órát és megnyertük a mérkőzést.

Tigers vs Wolves

Ez a győzelem nagyon fontos volt számunkra, mert azt már előzőleg tudni lehetett, hogy aki ezt a mérkőzést megnyeri, az a playoff első körében élvezheti a hazai pálya előnyét. Mi pedig megnyertük, amivel visszakerültünk a tabella elejére és ebből a kedvező pozícióból várjuk a következő találkozót amely 2018. június 2-án játszunk majd a Budapest Eagles ellen

Fezen HFL tabella

Egyéb médiákon megjelent anyagok a mérkőzésről.

A MAFSZ oldalán található beherangozó:
"Kovács István, a Budapest Wolves vezetőedzője: Az offense játékán kellett javítanunk, az biztos, hogy több pontot kell szereznünk, ha a Tigers ellen nyerni akarunk. Nehéz lesz győzni Nyíregyházán, sok pontokat vittek és keveset engedtek a Tigrisek, emellett pedig egy jó szakmai stáb készíti fel őket. Ügyesek az importok és az ukránok is, Troy Rice például kiemelkedik az elkapók közül. Viszont most már jó látni, hogy néhány nyíregyházi fiatal is folyamatosan épül be a csapatba, és ügyesen is teljesítenek. Ők a Tigrisek számára a jövőben meghatározó szerepet tölthetnek majd be." tovább a cikkre <<ITT>>


A közvetítés megtekinthető youtube-on. (hangibás felvétel)Összefoglaló a Tigers oldalán:

"Kissé szeles, de szép idő várt a két csapatra a Városi Stadionban, ahol 1800 néző tekintette meg a rangadót. A találkozót a Tigers visszahordással kezdte, azonban az első támadásnál Brian Gessel elveszítette a labdát, amire a fővárosiak játékosa, Darius Lewis csapott le. " tovább a teljes cikkért 

Összefoglaló a MAFSZ oldalán: 

"NINCS MÁR VERETLEN CSAPAT A HFL-BEN

A forduló rangadóját vasárnap a Nyíregyháza Tigers és a Budapest Wolves vívta egymással és egyértelműen nevéhez méltón egy kiélezett és fordulatos, de egyben meglepetésekkel is teletűzdelt párharcot látott az az 1800 néző, akik kilátogattak a Városi Stadionba." tovább a teljes cikkért
A mérkőzésről készült képek:


Böröndy Zoltán képei:

2018. 05.20.  Nyíregyháza Tigers - Budapest Wolves


Szabó Celesztina Facebook galéria <<ITT>>

Kiadó felület 660x82


Budapest Wolves 2
Levelek Spartans

Budapest Wolves 2 Levelek Spartans
Időpont: 2022.7.17. 18:00
Helyszín: Div2 elődöntő az Angyalföldi Sportközpontban
Labdázz vele!
Eredmények.com
Amerikai foci live scores