Hírlevél


Hírek


W1Az eső a csapatokat, a Wolves az Eaglest ütötte ki

Wolves - 2018.6.21. 23:03

Kiadó felület 660x82

Csapatunk a rájátszásba igyekezett, ehhez le kellett győznie a TD Store Eaglest. Megtettük!

Az eső a csapatokat, a Wolves az Eaglest ütötte ki
Beharangozó cikk a MAFSZ oldalán

"Két fővárosi és két keleti csapat küzd majd a hazai pályás helyezésekért a Fezen Hungarian Football League (HFL) 6. fordulójában.

A Budapest Wolves visszaszerezte az első helyet az alapszakaszban, miután a szezon egyik legjobb párharcát lejátszotta a Nyíregyháza Tigers-zel. Habár, Bencsics Márknak sok átadást ki kellett centiznie, mert egy félidő alatt 3 interceptiont is dobott. Lenner Péter hiányában viszont üdítő volt Benke Ábelt akció közben létni, aki folyton megtalálta a lyukakat a Tigrisek védelmében. A special team pedig két extra kísérletet is blokkolt. Egy ilyen összeszokott és harmonikus egységet nehéz lesz feltörni.

Kovács István, a Budapest Wolves vezetőedzője: Hiába nyertünk a Tigers ellen, de nagyon sok hibát követtünk el, amivel a saját dolgunkat nehezítettük meg. Az edzéseken azt viszont hangsúlyoztuk, hogy az Eagles képes meglepetéseket okozni, így semmiképp sem vehetjük félvállról a találkozót. Arra nem koncentrálunk, hogy mi lesz, ha ezt a meccset megnyerjük, hanem mindig magára a következő találkozóra kell figyelni.

" további részletek <<ITT>>

Power Rankings
"Újra kompakt teljesítményt tett le a Wolves, zsinórban harmadszor erős ellenfél ellen, ezúttal Nyíregyházán, ahol talán az év legjobb meccsét mutatta be a két csapat. Ezek után könnyen elképzelhető, hogy a döntőben, immáron a DIGI által is közvetítve is újra láthatjuk ezt a párharcot"
további részletek: <<ITT>>
A mérkőzés utáni összefoglalók:

MAFSZ.org

"A Wolves, a Cowbells, a Tigers, és a Steelers jutott a Fezen Hungarian Football League (HFL) rájátszásába. ...
A Farkasok arra számítottak, hogy a Sasok akár meglepetést is okozhatnak. Ez viszont nem történt meg. ...
Az első negyedben a hatszoros bajnok nagyon erősen kezdett, ami az idén eddig kiválóan teljesítő védelemnek köszönhető. Viszont az offense szerezte meg az első pontokat a meccsen Darius Lewis 25 yardos elkapása hozta meg a vezetést, viszont Ben Lyons az első extráját kihagyta. Ezután nem volt sokat a labda az Eagles-nél Hunka Norbert húzta le Wágner Olivér átadását. Ebből pedig újabb pontokat szereztek a Farkasok, Gecser Máté 60 yardos elkapása megduplázta az előnyt.

Kovács István, a Budapest Wolves vezetőedzője: A vártnál simább lett a sikerünk. Bár az időjárás egy kicsit tönkre tette a játékot. Ettől függetlenül minden egyes játékperc fontos azok számára, akik kevesebb lehetőséghez jutnak a HFL-ben. A védelmünk nagyon meghatározó szerepet töltött be a mérkőzésen, de ez ugyanígy van az egész szezonban. Emellett az offense is eléggé jól produkál, ami nem csak idénre, hanem a korábbi szezonokra is jellemző volt. A tabellán emiatt is vagyunk most ott, ahol vagyunk.

" további részletek <<ITT>>

Digi Sport

"Budapest Cowbells után a városi rivális Wolves is a rájátszásba igyekezett, ehhez le kellett győznie a TD Store Eaglest. Utóbbi együttes pedig igyekezett belekapaszkodni az utolsó szalmaszálba.

Az első negyed azonban rémálommal ért fel az Eagles számára, mivel a Wolves gyakorlatilag átrohant rajtuk. Három TD és egy field goal színesítette ezt az etapot."

Tovább a Digi oldalára a  TELJES VIDEÓS MÉRKŐZÉSHEZ

KGB Photo

Fűzővel kifelé

"Kevés izgalommal zárult a dupla rangadó Fótborough-ban

A Wolves ott folytatta, ahol abbahagyta, a védelmük harapott, az első drive-ban élve falta fel a Sasok támadóit, értve a támadófalra és az elkapókra is. De nem csak a védelem, az offense is magabiztos és erős volt, Bencsics pedig élesen és tűpontosan játszott, magukhoz ragadták a vezetést Darius Lewis elkapott touchdownjával. Érdekes volt D-Lewt megfigyelni az offense-ben, mert a jelenléte teljesen összezavarta az Eagles védőit, Sallairól könnyen szerzett hat pontot."

tovább az !FK oldalára

Kép galériák:

Avagy a hőgutától az átláthatatlan esőzésig... :)

Közzétette: Gabriella Kraus – 2018. június 3.Dévényi Viktor:
https://drive.google.com/drive/folders/1Yq2K-lFGUOPkYXuOBu7_gxYwaHrtbhro

Váradi-Király Fotó
https://photos.app.goo.gl/foMtwSsIg5wmpKoF2

Zsila Sándor:
https://www.facebook.com/zsila.sandor/posts/1671151439587917?hc_location=ufi

borítókép: Zsila Sándor ©
score_card: KGB photo

Hungarian Football
Kiadó felület 660x82