Hírlevél


Hírek


W1Fiatal QB növendékünk Gombos Bence úgy döntött hogy másik HFL csapathoz igazol

balful - 2018.9.17. 13:21

Kiadó felület 660x82

Bencének az elmúlt években is voltak megkeresései más csapatoktól, melyeket eddig mindig elutasított, azonban idén olyan ajánlatot kapott, amit nem tudott visszautasítani, így elhagyja nevelőegyesületét.

Fiatal QB növendékünk Gombos Bence úgy döntött hogy másik HFL csapathoz igazol

Nem lesz könnyű Bencét pótolni, hiszen vitathatatlanul ő az ország egyik legtehetségesebb fiatal, feltörekvő irányítója. Egyúttal viszont megérthető döntése, hiszen életét tovább szeretné építeni és nem kíván továbbra is küzdeni, és várni, hogy a Wolves-ban kezdő irányító lehessen. Az idei év nagy részében sérülés hátráltatta, hogy bizonyíthasson. A váltásra azért is kerül sor, mert a sportkarrier mellett a civil életben is nagy lehetőséget kap Fehérváron. Bence alig várja, hogy egy HFL támadósor kezdő irányítójaként megmutathassa mire képes. Olyan csapatot keresett, ahol a legmagasabb osztályban minél több játékidőt tölthet kezdő irányítóként a pályán. Bizonyítani szeretné magának és a futballtársadalomnak, hogy képes egy támadó alakulat vezéreként helyt állni a pályán. Rövid egyeztetések után végül az Enthroners ajánlatát elfogadta, és már a 2018-as őszi szezont is Fehérváron tölti.
Gombos Bence 2010-ben, 14 éves korában csatlakozott a Farkasok utánpótlás csapatához. 
A csapat segítségével több külföldi edzőtáborban járt. Ennek révén még Joe Montana-val is volt lehetősége dolgozni. Bencét 8 évet tanította, segítette a válogatott offense koordinátora és irányító edzője Kovács István.


A 8 éves Farkas pályafutása alatt elért sikerei:

2012 magyar U19 bajnok

2013 osztrák U19 bajnok, HFL ezüstérem

2014 magyar U19 bajnok, osztrák div 3 bajnok, HFL ezüst és ebben az évben az Év támadója lett Wolves Junior kategóriában.

2015 magyar U19 bajnok, osztrák div 2 bajnok, HFL ezüst és ismét az Év támadója lett Wolves Junior kategóriában.

2016 tavaszától a W2 támadó koordinátora és junior csapat QB edzője lett.

2017 magyar U19 bajnok edzőként

2018 HFL bajnok, W2 támadó koordinátor, U15-U17 vezetőedzőként flag és tackle kupa dobogós helyezések.


Bár az elmúlt években volt néhány vállműtétje, amelyek hátráltatták szereplését, de a felnőtt támadó alakulat folyamatosan számíthatott rá akár a pályán akár az oldalvonalon. Az offense munkáját azzal is segítette, hogy az oldalvonalon mindig Kovács István keze alá dolgozott. Emellett 2016-tól az utánpótlás csapatok szakmai munkájából is kivette a részét illetve a felnőtt második csapat támadó koordinátoraként is segítette egyesületünket. Utánpótlás edzőként flag és tackle csapatunkkal elért eredményei, mutatják elköteleződését a sportághoz.

 

Kovács István vezetőedző az alábbiakat mondta mikor Bence átigazolásáról kérdeztük:
“Bence kivételes akaraterővel és kitartással megáldott játékos, aki ennek köszönhetően vált az egyik legjobb irányítóvá Magyarországon. Mindig az a cél lebegett a szeme előtt, hogy a legjobb legyen a pozícióján itthon és mindent meg is tett ennek érdekében. Úgy gondolom, hogy ha keményen dolgozik tovább, akkor előbb-utóbb el is fogja érni ezt a célt. Remélem, hogy mi is tudtunk segíteni neki abban, hogy jó játékos és jó ember váljon belőle. Sok sikert kívánunk az élete következő szakaszához!”


Minden jót és sikeres pályafutást kívánunk Gombinak a pályán és azon kívül is.Írta: Kelemen Ákos és Tarnai Zoltán

Kiadó felület 660x82


Budapest Wolves 2
Levelek Spartans

Budapest Wolves 2 Levelek Spartans
Időpont: 2022.7.17. 18:00
Helyszín: Div2 elődöntő az Angyalföldi Sportközpontban
Labdázz vele!
Eredmények.com
Amerikai foci live scores