Hírlevél


Hírek


Újra Pink Month, újra a Rákellenes Liga támogatói között a Budapest Wolves

Wolves - 2018.10.17. 14:19

Kiadó felület 660x82

A Budapest Wolves csapata idén is csatlakozott a Pink Month, azaz a hagyományos októberi kampányhoz, amely a Rákellenes Liga támogatását és a mellrák elleni küzdelmet tűzte zászlajára.

Újra Pink Month, újra a Rákellenes Liga támogatói között a Budapest Wolves

Steelers.hu csapata a korábbi évekhez hasonlóan idén ismét adománygyűjtésbe kezdett, így segítve a mellrák elleni harcot, mind pénzbeli támogatással, mind pedig női csapatrészén, a Budapest Wolves Ladies-en keresztül a felvilágosítással, a megelőzés hangsúlyozásával.

“Az alkalomra készíttettünk egy rózsaszín Wolves Ladies mezt amit a csapat tagjai aláírnak. Ezt a honlapon fogjuk elárverezni, és az ebből befolyt összeget, valamint októberben a meccseken összegyűlt adományokat a hónap végén átutaljuk a Rákellenes Liga számlaszámára. Ezenkívül a Ladies szociális média-oldalain és a meccseken is hangoztatjuk a kampányban való részvételünket és a megelőzés fontosságát.“

 
Gulyás Veronika a Wolves képviseletében

A kampány üzenete, az, hogy a nők legalább évente egy alkalommal vizsgáltassák meg magukat, hiszen a mellrák gyógyítható, ha időben diagnosztizálják. Friss eredmények azt mutatják, már nem csak az idősebb korosztály veszélyeztetett, egyre több fiatal lány, anya szervezetében diagnosztizálják ezt a betegséget. A Magyar Rákellenes Liga segít abban is, hogy a fiatal lányok megtanulják az önvizsgálatot, ezt rendszeresen végezzék is.

Az akció célja nemcsak az adománygyűjtés, hanem az is, hogy felhívja a férfiak figyelmét arra, hogy a velük együtt élő nőknek figyelemre és néha segítségre is szüksége van. Sokszor a szégyenérzet, a félelem erősebb és hiába tapasztalnak aggasztó tüneteket, nem jelentkeznek a vizsgálatra, csak akkor amikor már késő.

Kérjük olvasóinkat, hogy lehetőségükhöz mérten támogassák a kezdeményezést és október folyamán a Magyar Rákellenes Liga alábbi számlaszámára utaljanak el egy, akár kisebb összeget is! A számlaszám: Raiffeisen Bank  12001008-00102329-00100000, a megjegyzésben szerepeljen: “NFL” és “Farkasok”! Minden érintett nevében köszönjük a támogatásotokat!

Kiadó felület 660x82


Budapest Wolves 2
Levelek Spartans

Budapest Wolves 2 Levelek Spartans
Időpont: 2022.7.17. 18:00
Helyszín: Div2 elődöntő az Angyalföldi Sportközpontban
Labdázz vele!
Eredmények.com
Amerikai foci live scores