Hírlevél


Hírek


Társadalmi felelősségvállalásért felelős koordinátort igazol a Budapest Wolves

Wolves - 2018.10.17. 14:18

Kiadó felület 660x82

Gulyás Veronika (37), sokak számára a Ladies-ből ismert Verus fogja betölteni a Wolves-nál frissen létrehozott új, társadalmi felelősségvállalás koordinátori pozíciót.

Társadalmi felelősségvállalásért felelős koordinátort igazol a Budapest Wolves

Ahogy a nagy cégek esetében, a csapatnál is érezhetővé vált az igény, hogy a sport mellett teret kapjanak a közösségi értékek és támogassuk a hátrányos helyzetű csoportokat. A dedikált felelős kinevezése ezzel az igénnyel függ össze, amellett, hogy a játékosok és családtagjaik is korosztálytól függetlenül nyitottabbak lesznek, és az elesettek segítése remélhetőleg még a csapatszellemet is erősítheti.

 Verus a kezdetektől hat éven át a Ladies 53-as számú linebackere volt, két kicsi gyermek, Csabi és Réka édesanyja. Hat év játék után segédedzőként támogatta a lányok munkáját, majd idén szeptember óta újra játékosként tért vissza a pályára. 

Gulyás Veronika #53

 Újságíró, karrierje kezdetén tantermi asszisztensként önkénteskedett testi és szellemi fogyatékos gyermekek iskolájában, illetve nyáron szellemi fogyatékos felnőtteket táboroztatott. Elkötelezett állat-és környezetvédő, a társadalmi értékeket pedig jelenleg önkéntesként szolgálja, részt vesz a Tilos Rádió híreinek szerkesztésében.

Verus angolul és magyarul beszél, az alapítványokkal és civil szervezetekkel való kapcsolattartás lesz a feladata. 

Biztosak vagyunk benne, hogy remekül fogunk tudni vele együtt dolgozni a közösségi értékek és a hátrányos helyzetű csoportok támogatásában is.

Üdv a Falkában!  ;-)

Kiadó felület 660x82


Budapest Wolves 2
Levelek Spartans

Budapest Wolves 2 Levelek Spartans
Időpont: 2022.7.17. 18:00
Helyszín: Div2 elődöntő az Angyalföldi Sportközpontban
Labdázz vele!
Eredmények.com
Amerikai foci live scores