Hírlevél


Hírek


WLadiesKézis lányok és a REAC

Wolves - 2019.6.15. 9:13

Kiadó felület 660x82

A kézis lányok a REAC ellen játszottak egy nagyon izgalmas mérkőzést.

Kézis lányok és a REAC

A 2019 március 24. vasárnapi meccs jól indult a Farkas lányok számára, hiszen 2-0-ra tudták hozni az első 5 percet. Innentől kezdve viszont az ellenfél csapata is eléggé bemelegedett ahhoz, hogy felzárkózzon, sőt a 10. perctől kezdve át is tudta venni a vezetést. Szerencsére a lányaink is tudták tartani a tempót és a két csapat szinte fej-fej mellett haladt egymás mellett a félidő során. A legnagyobb különbség 3 gól volt a REAC javára, de azt hamar le tudták faragni a lányok 2-re, így 10-12-es eredménnyel tudtak ráfordulni a második félidőre.

A második játékrész még inkább izgalmasabbá vált, hiszen szerencsére már a 33. percre sikerült a Farkas lányoknak kiegyenlíteniük 12-12-re. Innentől kezdve folyamatos gólegyenlőség volt jellemző a 47. percig, amikor is 17-17 volt az állás. Ekkor a Farkas lányok kicsit elfáradtak és ez által 2 gólos hátrányba kerültek. Ekkor időt kértek, aminek nagyon fontos stratégiai szerepe volt a későbbieket tekintve. Az időkérést követően a lányok új erőre kaptak és minden erejüket bevetve csökkentettek a hátrányukon és az 53. perce ki is tudtak egyenlíteni 19-19-re.


Az utolsó 7 perchez mindkét csapatnak úgy kellett hozzáállnia, mintha most kezdődött volna a mérkőzés 0-0-ról, de persze győzzön a jobbik elven. Ebben az utolsó játékrészben folytatódott a korábban megszokott gólegyenlőség, egészen 21-21-ig menetelve. Az utolsó 2,5 percben viszont teljes gólcsend volt a jellemző, egyik csapat sem tudta bevenni a másik kapuját, így nem születhetett meg a győztes gól sem, a mérkőzés végeredménye 21-21 lett.


Óriási küzdés volt mindkét csapat részéről és örülünk, hogy a végén sikerült elhozni azt a bizonyos döntetlenért járó 1 pontot. Érdemes megnézni a mérkőzés statisztikáját is, hiszen nem túl gyakran fordul elő, hogy egy találkozó annyira kiegyenlített legyen, hogy 12 alkalommal is gólegyenlőségről legyen szó 60 perc alatt.

https://keziszovetseg.hu/v2h/013/004/p_004.asp?p_merkozes_kod=21630&p_merkozes_kod_evad=6&p_kezilabda__evad_kod=6

Külön kiemelendő a lányok küzdése a véghajrában, amikor az utolsó erejüket is összeszedve tudták visszahozni a meccset 2 gólos hátrányból. Nem elhanyagolható az a tény sem, hogy az őszi szezonban még 31-21 gólos vereséget szenvedtek a Farkas lányok a REAC csapatától.


Csak így tovább, hajrá Farkas Lányok!

Írta: Purman Fanni

képek: Szabó Péter 

Kiadó felület 660x82


Budapest Wolves 2
Levelek Spartans

Budapest Wolves 2 Levelek Spartans
Időpont: 2022.7.17. 18:00
Helyszín: Div2 elődöntő az Angyalföldi Sportközpontban
Labdázz vele!
Eredmények.com
Amerikai foci live scores