Hírlevél


Hírek


WLadiesKézis lányok és a HORT

Wolves - 2019.7.5. 23:58

Kiadó felület 660x82

A Farkas lányok a HORT-FSZSE csapata ellen szálltak harcba 2019. április 8. hétfőn.

Kézis lányok és a HORT
A mérkőzés első 15 percében a két csapat fej-fej mellett haladva szórta a gólokat, maximum 2 gólnyi különbség volt a két csapat között. A 16. perctől kezdve viszont a Farkasok beindították a rakétáikat és egy huzamban 7 gólt is lőttek válasz nélkül, így 15-7-re el tudtak menni a HORT csapata előtt. Ezt a különbséget sikerült fenntartani a félidő végéig, így nyugodt szívvel fordulhattak rá a lányok a második játékrészre.
A második félidő során is sikerült tartani a minimum 7 gólos különbséget, ráadásul a 42. percre már annyira belendültek a Farkasok, hogy 10 gólos előnyre is szert tudtak tenni. Az ellenfél csapata bár próbálta szépíteni a helyzetet néhány góllal, de a lányaink nem igazán fáradtak, s a végére sikerült beállítani egy 12 gólós különbséget, így a mérkőzés végeredménye 35-23 lett a Farkasok javára. 30 lőtt gól feletti eredményről eddig egyik korábbi mérkőzés kapcsán se számolhattunk be, ezért
szeretnénk külön gratulálni a csapatnak ehhez a kimagasló teljesítményhez. 
Fontos észrevétel ezeken felül, hogy az őszi szezonban egy nagyon szoros mérkőzést játszottak a lányok a HORT csapata ellen és mindössze 1 góllal, 20-19-re sikerült csak őket legyőzni. A Farkasok a hétfői meccs alkalmával bebizonyították, hogy nem véletlen került korábban sem az a 2 pont hozzájuk és az őszi 1 gólos győzelemre rádobtak még 11-et, hogy ne az utolsó másodpercekben dőljön el a mérkőzés kimenetele. 


Reméljük, hogy megtetszett nekik ez a jól felépített stratégiai és a továbbiakban is hasonló meccseket játszanak majd. 
A Farkasok a következő mérkőzésüket vasárnap 12:15 -kor játszák a Kinizsi TTK csapata ellen.
Várhatóan egy nehéz mérkőzés vár a lányokra, hiszen a második helyezett ellen játszanak, de mint mindig, most is mindent meg fognak tenni a következő 2 pont megszerzéséért is!
 
Képekért külön köszönet Szabó Péternek! Öröm nézni a győzelem okozta mosolyokat a lányok arcán!

Öröm

Írta: Purman Fanni
Kiadó felület 660x82


Budapest Wolves 2
Levelek Spartans

Budapest Wolves 2 Levelek Spartans
Időpont: 2022.7.17. 18:00
Helyszín: Div2 elődöntő az Angyalföldi Sportközpontban
Labdázz vele!
Eredmények.com
Amerikai foci live scores