Hírlevél


Hírek


WLadiesSzezonzáró kézilabda találkozó

Wolves - 2021.6.9. 8:00

Kiadó felület 660x82

Kedd este 20:45-kor játszották a Lányok az utolsó meccsüket a Híd-Unió ellen. Ez a legutóbbi mérkőzésük visszavágója, ahol korábban 5 góllal alulmaradtak. A Lányok ezúttal mindenképp nyerni szerettek volna, lássuk mi történt.

Szezonzáró kézilabda találkozó
A találkozó Farkas gólokkal kezdődött, a 8. percben már 4-1 volt az állás. Ekkor beindult az ellenfél csapata is, és sikerült a 13. percre felzárkózniuk, így máris 5-5 volt az állás. Itt megfordult kicsit a játék menete és a Híd át is tudta venni a vezetést, a félidő hátralevő idejében inkább ők vezettek 2 góllal. Szerencsére a félidő végére sikerült visszajönni 1 gólra, így a félidő 12-11-es Híd vezetéssel zárult.
A második játékrész elején sikerült kiegyenlíteni, sőt a 43. percben még a vezetést is át tudták venni a Lányok. A két csapat folyamatos küzdésének eredménye, hogy semelyik csapat sem tudott igazán elmenni a másik előtt, melynek eredménye, hogy bár Farkas vezetés volt egy darabig, de az 53. percben ismét X volt az állás, 17-17-es eredménnyel. Az utolsó 7 percben folyamatosan ment az adok-kapok, ami bár mindig Farkas előnnyel kezdődött, de azonnal jött rá az egyenlítő válasz. Ez így ment az 59. percig, amikor is 21-21 volt az eredmény.
49 másodperccel a vége előtt a Híd csapata támadott a győzelemért, de egy technikai hiba miatt elvették tőlük a labdát így a Farkasok kezében volt ismét a pontszerzés lehetősége. Gyors lerohanás után egy fault után mindössze 10 másodperc volt hátra a mérkőzésből, amikor időt kért a csapat.
Mi volt az időkérés mondanivalója? Mindegy, hogy ki, de lője be! Tömör, de velős üzenet! ????
Egy húzás után végül balszélre jött ki a befejezés, amit Annamari teljes nyugodtsággal, mintha tétje nem lenne, győztes góllal fejezett be. Ez a gól, a mérkőzés utolsó másodpercében 59:59-kor született, hát mikor máskor! ???? A csapat akkor egy emberként futott be a pályára és ölelkezett össze, óriási örömmel az arcukon. Ez olyan közös libabőrös pillanat volt, pont egyszerre, 10 embernél! ❤ Ilyen örömben szerintem kevésszer van része az embernek, nemhogy egy egész csapatnak. A Farkasok ezzel az utolsó másodperces, gyönyörű góllal, 22-21-re megnyerték a találkozót!
Gratulálok Lányok, óriásit küzdöttetek, s bár féltetek az esti meccstől, de a legjobbat hozta ki belőletek! Ezzel az eredménnyel, bár sajnos a 4. helyről lecsúsztak a Farkasok a gólarányok miatt, de így is az 5. helyen végeztek, ami nagyon szép teljesítmény! Az igazat megvallva azt is mondhatjuk, hogy a 4. helyen áll a Farkasok csapatat, hiszen 3-as holtverseny van ezen a helyen, de sajnos a Final 4-ba nem tudtunk bejutni, az egymás elleni eredmények alapján.
Fontos, hogy egy percig se csüggedjetek, hiszen óriási fejlődést mutatott a csapat az idei szezonban, hiszen a korábbi években még a kieséstől féltetek, most pedig az élmezőnyben végeztetek, ami kiváló teljesítmény, gratulálunk! Ha a bajnokság elején valaki azt mondja, hogy 5. helyen végeztek, szerintem aláírtátok volna! ????
Egyéni teljesítményről sem szabad megfeledkezni, hiszen 2 játékosunk is az első 10-ben szerepelt a góllövő listán. Andi a 3. helyen, 17 meccsel és 113 góllal a háta mögött, de Jucát is kiemelném, aki a 9. helyre lőtte be magát 13 meccs és 81 góllal. A támadások mellett pedig a védekezést, kapus teljesítményt is ki szeretném emelni, hiszen abban nagyon erősek vagyunk és a jó védőjátékosok és kapus nélkül nem lehetett volna idáig eljutni, így ezúttal nekik is gratulálok! Ez a csapat egy emberként küzdötte végig magát az egész bajnokságon, egytől egyig mindenki hozzátette azt, amit tudott. Persze mindig van hova fejlődni, de jó látni, hogy vannak még olyan összetartó csapatok, akiket a szívük visz és egymásért küzdenek!
Köszönjük Lányok az egész szezont, szuperül teljesítettetek, szeptemberben találkozunk! ????
Hajrá Farkasék!

írta: Purman Fanni

Kiadó felület 660x82


Budapest Wolves 2
Levelek Spartans

Budapest Wolves 2 Levelek Spartans
Időpont: 2022.7.17. 18:00
Helyszín: Div2 elődöntő az Angyalföldi Sportközpontban
Labdázz vele!
Eredmények.com
Amerikai foci live scores