Hírlevél


Hírek


Defense - Sisak föl, mi jövünk

Wolves - 2021.7.8. 22:09

Kiadó felület 660x82

Elég jól állunk, vezetünk 7 ponttal, támadó sorunk van fent. Csak égessenek le pár percet az óráról, a többit megoldjuk.

Defense - Sisak föl, mi jövünk

Szoros és nehéz a meccs, de ebben a félidőben még nem csináltak pontot. Most se fognak. Az edzővel megbeszéljük, hogy miket csinálnak, hogy csinálják. Semmi meglepő nincs a játékukban, kiismertük őket. Elmennék inni egyet, de látom, hogy puntolunk. Sisak föl, mi jövünk.


A Boxban a defense falak és linebackerek jól tartják az ellenfelet, szóval passzolniuk kell. A szélső linebackerek, a cornerek és a safetyk eddig jól tették a dolgukat, de fáradunk. Mondjuk, remélhetőleg ők is. Agresszívan kell játszanunk, nem hagyhatunk nekik levegőt, már az elején lökni kell rajtuk párat, érezzék a törődést. Futnak, mindenki robban rájuk, de az OL jól blokkol, az egyik szélső LB-nk ér oda, hátulról, gyönyörű szerelést bemutatva, csak úgy pörgött a srác. Még ő kéri ki magának. Minek futott oda, minek mutogat.


Már állnak is fel, hallom, hogy kiabálnak, mi is formációba rendeződünk, a labda elindul, mindenki teszi a dolgát. Passz! Hallom az oldalvonalról, elkezdek hátrálni, keresem az emberem, ki tart felém, kit kell levédekeznem. Felém jön a labda, az elkapó mögöttem pár yarddal, de pont az útjában állok. Kicsit magas a labda, felugrom, hogy elkapjam, már az ujjaimon érzem a labdát, interception lesz, ezaz, miénk a meccs. De sajnos lepattan az ujjaimról, incomplete passz. A meccs folytatódik. Jönnek, megveregetik a vállam a társak, hogy szép volt. De az ellenfél  jön továbbra is.

3. & 8, az 50 yardos körül, mi pedig beállunk mélyzónás védekezésre a hosszú passzok ellen, ne legyen nagy játékuk. Jöjjenek csak lassan, égetve az idejüket, amúgy sincs már sok. Megindul a labda a helyéről, a QB a másik irányba néz, keresi az elkapójukat, elindulok én is arra. Megdobja a labdát, az elkapás pedig jó. De még nem volt sípszó, a WR vonaglik a cornerünk kezében, segíteni kell neki. Ez a Defense, ez csapat munka. Sprintelek felé, a csipőjénél beleszállok, kézzel és vállal szerelem, beledöngölöm a földbe.

De jól esett, Istenem. Az elkapás viszont jó volt. A 30 yardosunk körül vannak, átállunk szorosabb védekezésre. Innen már nem jöhetnek tovább.

Felállnak, elindul a labda, a futójuk is kiforog, az oldalamon az elkapók kereszteznek, váltanunk kell, kiabálom a csapattársamnak, hogy kifele megy az emberem, vegye át.
Későn. Lemaradt 1 ütemmel, amit a QB-juk is észrevett, jön a labda, egyenesen az elkapójuk kezébe.


TD.


Csinálnád, jobban csinálnád? Gyere és mutasd meg!


Toborzó adatok:

Időpont: 2021. JÚLIUS 18., VASÁRNAP, 10:30

Helyszín: Láng Sporttelep, 1136 Budapest, Rozsnyai utca 6-8.

Kapunyitás: 10:30.

Kezdés: 11:00.

Befejezés : 13.00.

Kényelmes sportruházatot, vizet hozz magaddal. Stoplis cipő ajánlott. Zárható öltöző, igényes zuhanyzó biztosított.

Facebook esemény: LINK

Regisztráció: LINK


kép: Kardifotó

Kiadó felület 660x82


Budapest Wolves 2
Levelek Spartans

Budapest Wolves 2 Levelek Spartans
Időpont: 2022.7.17. 18:00
Helyszín: Div2 elődöntő az Angyalföldi Sportközpontban
Labdázz vele!
Eredmények.com
Amerikai foci live scores