Hírlevél


Hírek


W2XII. Duna Bowl győztese: a Budapest Wolves 2

Wolves - 2022.1.26. 0:30

Kiadó felület 660x82

34-14-re győzött a Budapest Wolves 2 a Tatabánya Mustangs ellen a XII. Duna Bowl-on, ezzel fennállásának legjobb évét produkálva.

XII. Duna Bowl győztese: a Budapest Wolves 2

A szezon úgy zárult, ahogyan elkezdődött, a Tatabánya Mustangs ellen. Ez

A döntőt a vendég Tatabánya kezdhette meg, akik egy szépen felépített drive végén Field Goal távolságig tudtak menetelni, Kun Szilárd kísérlete viszont célt tévesztett, így a mérkőzés első pontjai tovább várattak magukra. Úgy tűnt a Wolves Offense lehet az, aki pontokat tehet a táblára, Tóth Levente passzaival néhány játék után már a Red Zoneban voltak a támadóink. Harmadik kísérletre a vendék védelem nagy nyomást helyezett Levire, aki kimozogva a zsebből Fullajtárt kereste, a passzba viszont a vendégek védője bele tudott lépni és Interceptiont szerzett.

Szomorúságra azonban nem volt ok, a védelem már az első játékban visszaszerezte a labdát, Nagy Tamás passzát Pluhár Máté húzta le, remek mezőnypozíciót biztosítva az Offense-nek. Pontokat sajnos nem ért a labdaszerzés, Szabó Gergő mezőnygól kísérletét blokkolta a Tatabánya Special Team egysége. Megélénkült a Mustangs támadósora, Nagy Tamás hosszú passzával 5 yardon belülre kerültek. A drive-ot Kaiser Dániel Touchdown futása zárta le, 7-0 a vendégek javára.


Pluhár Máté #28

A folytatásban továbbra sem akart összeállni a Farkasok támadójátéka, az utolsó pillanatban mindig becsúszott valami hiba, ami megakadályozta a továbbhaladást. Ráadásul az egyik punt során egy Targeting szabálytalanság miatt kiállították Répászky Botondot, a vakoldali Tackle-t. Óriási érvágás volt ez az Offense számára, ám kellően felpaprikázta őket, így a félidő vége előtt Fullajtár-Horváth Gergő elkapása révén sikerült az egyenlítés. Sajnos tartogatott még pontszerzést az első játékrész, Magyar Gergely Touchdown-ja 14-7-es vendég vezetést jelentett a második negyed végére.

A harmadik negyedet egy Onside Kick kísérlettel kezdte meg a Mustangs, de Miklós Marcell résen volt és egy remek visszahordással jó pozícióba hozta a támadókat. A drive végén Széles Bálint elkapásával ismét egyenlő volt az állás.


Széles Bálint Touchdown elkapása

Beindult a Wolves henger. Egy 3&out után elég rövidre sikerült a vendégek puntja, amit a Tóth-Fullajtár kettős megbosszult, majd egy sikeres 2 pontos kísérlet után már 22-14-re a Farkasok vezettek. Ismételten egy rövid tatabányai drive, amit egy Esztergomy Mátyás által blokkolt punt követett, így ebben a negyedben már harmadszorra jöhetett a Mustangs térfeléről a Wolves. A pontokat ismételten Fullajtár-Horváth elkapása szállította, így a negyedik negyedre 29-14 állt az eredményjelzőn.

Az utolsó játékrészben a Special Team összehozott egy Safetyt, valamint Hegedűs Máté értékesített egy Field Goalt, amivel kialakult a 34-14-es végeredmény, a XII. Duna Bowl győztese a Budapest Wolves 2. A döntő legértékesebb játékosa Tóth Levente lett, 4 passzolt Touchdown mellett megfutott egy kétpontos kísérletet is.


A Duna Bowl MVP-je Tóth Levente

XII. Redda Futár Duna Bowl Budapest Wolves II - Tatabánya Mustangs legszebb pillanatai.

Kiadó felület 660x82


Budapest Wolves 2
Levelek Spartans

Budapest Wolves 2 Levelek Spartans
Időpont: 2022.7.17. 18:00
Helyszín: Div2 elődöntő az Angyalföldi Sportközpontban
Labdázz vele!
Eredmények.com
Amerikai foci live scores