Hírlevél


Kérjük, támogassa Ön is adója 1%-ával a Budapesti Farkasok Közhasznú Sport EgyesületetAdójának 1%-a programjaink és céljaink megvalósulását segíti, és lehetővé teszi, hogy minél több fiatalnak nyújtsunk sportolási lehetőséget.

Kedvezményezett neve: Budapesti Farkasok Közhasznú Sport Egyesület
Adószámunk: 18117046-2-41

Hogyan ajánlhatod fel?


·         Ha a NAV készíti el az adóbevallásod: Ha van ügyfélkapud, a NAV eszja oldalán online is rendelkezhetsz az 1%-ról néhány kattintással május 20-ig. Ha nincs ügyfélkapud, töltsd le a nyilatkozatot és postázd el a lakhelyed szerinti illetékes NAV-kirendeltségnek 2020. május 20-ig.

·         Ha te vagy a könyvelőd készíti az adóbevallásod: Az adóbevallásod részét képező EGYSZA lap kitöltésével rendelkezhetsz elektronikusan vagy papír alapon 2020. május 20-ig.

·         Ha egyéni vállalkozó vagy: Ha van ügyfélkapud, a NAV eszja oldalán rendelkezhetsz néhány kattintással május 20-ig. Ha nincs ügyfélkapud, töltsd le a nyilatkozatot és postázd el a lakhelyed szerinti illetékes NAV-kirendeltségnek 2020. május 20-ig.


Az adatkezelési hozzájárulás és az adatok feltüntetése a rendelkező nyilatkozaton önkéntes, nem feltétele az érvényes rendelkezésnek.

Köszönjük a támogatástBudapest Wolves 2
Levelek Spartans

Budapest Wolves 2 Levelek Spartans
Időpont: 2022.7.17. 18:00
Helyszín: Div2 elődöntő az Angyalföldi Sportközpontban
Labdázz vele!
Eredmények.com
Amerikai foci live scores